PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
14 sonuçtan 11 - 14 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: confickerbelasi Mesajı Görüntüle
    onar küskün intel personeli hidayete ermişler ve amd doğmuş diyorsun?
    Bende dabbe1 gibi düşünüyorum.Ömer47 arkadaşım fanatik galiba.Ne işlemci kullanıyor merak ettim.Intel teknoloji olarak pek yenilikçi değil örneğin 64 bit mimarisi AMD64 olarak lanse edilir ve bilinir.Çünkü uluslararası patenti AMD ye aittir.Intel mPGA 478 soket yapısında sıcaklıkla boğuşurken AMD Cool and Quiet teknolojisini yaptı hemde ödün vermeden.Intel pazar politikasını hareketlendirmek için soket yapısını değiştirip değiştirip yeniden pazarlıyor.Son yıllarda yaptığı en iyi işlemci i7 Extreme ama onunda fiyatı belli.Değer mi tartışılır.Sandy Brigde ortada.1156 işlemciler ikinci elde bile rağbet görmüyor artık.Çağrılan anakartlar,Bios güncellemeleride ortada.İlk PC'm intel'di bir daha da asla.Bir de şöyle bir durum var.Toplumumuz teknolojiye aç fakat,hala bilinçsiz.Geçen forumda ki bir arkadaş ile i5 2600K işlemci tabanlı PC ile benim PC'm arasında benchmark yapacaktık hala ses yok.Herşeyden önce kullanıcı önemli.Schumacher'in sürdüğü Ferrari ile sıradan bir şoförün sürdüğü Ferrari arasında çok fark var.
    RAMMSTEIN

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    Neptune Township, New Jersey

Alıntı Orijinalini Gönderen: RZR87 Mesajı Görüntüle
    Bende dabbe1 gibi düşünüyorum.Ömer47 arkadaşım fanatik galiba.Ne işlemci kullanıyor merak ettim.Intel teknoloji olarak pek yenilikçi değil örneğin 64 bit mimarisi AMD64 olarak lanse edilir ve bilinir.Çünkü uluslararası patenti AMD ye aittir.Intel mPGA 478 soket yapısında sıcaklıkla boğuşurken AMD Cool and Quiet teknolojisini yaptı hemde ödün vermeden.Intel pazar politikasını hareketlendirmek için soket yapısını değiştirip değiştirip yeniden pazarlıyor.Son yıllarda yaptığı en iyi işlemci i7 Extreme ama onunda fiyatı belli.Değer mi tartışılır.Sandy Brigde ortada.1156 işlemciler ikinci elde bile rağbet görmüyor artık.Çağrılan anakartlar,Bios güncellemeleride ortada.İlk PC'm intel'di bir daha da asla.Bir de şöyle bir durum var.Toplumumuz teknolojiye aç fakat,hala bilinçsiz.Geçen forumda ki bir arkadaş ile i5 2600K işlemci tabanlı PC ile benim PC'm arasında benchmark yapacaktık hala ses yok.Herşeyden önce kullanıcı önemli.Schumacher'in sürdüğü Ferrari ile sıradan bir şoförün sürdüğü Ferrari arasında çok fark var.
    tarafsız gözle bakın gerçekleri görün... intel sadece soket değiştirip fahiş fiyatlı işlemcileri satıyor o kadar...
    WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
    INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...

amd alanlarda hidayete ermiş oluyor anlaşılan intelerin hepsi 64bit desteğini tam vermiyormuş az çok yakını olarak bağıları 64bit 7 kurunca ağırlaştı diyorsa intelli pcleri bunu incelesinler intel doğan görünümlü şahinler ordusu yapmış birnevi.
    Dabbe1 blender testini önerdiğinde yapacağımı söylemiştim.2 gün kadar geç kaldım işlerden dolayı.Tabi bu arada bazı arkadaşlar özelden "ne oldu utandın mı eklemeye" gibi bazı söylemlerde bulundular.Ama o Intelsever arkadaşlar hala o konuya test yapıp ekleyecekler.
    RAMMSTEIN

pentium d 820 2.80GHz o blender testinde fiyasko çıktı phenom 2 x4 965be daha iyi artık test etmiyorum...
    Ben i5 sonuçlarını bekliyordum ama onlarda kayıp.Uzun süre oldu.Bence yazarken kendi test sonuçlarına göre yazsalar daha iyi olur.
    TEST sistemlerinin sonuçlarına göre işlemci alıp hayal kırıklığı yaşıyorlar sonra.
    RAMMSTEIN

Benzer Başlıklar

1. XP den Windows 7 ye Geçmeyi Düşünüyorum?
    DaRKDaRe_00 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 27.10.2009, 13:30
  2. Intel Core 2 Extreme X7800 İşlemcisini Duyurdu
    _server_ tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 17.07.2007, 22:29
  3. k750i ye Türkçe firmware yüklemeyi başaran varmı ?
    memat tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 01.04.2006, 21:04
  4. Adsl'e Geçmeyi Düşünüyorum
    SamJam tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 22.07.2005, 13:36
  5. Intel 5 Yeni İşlemcisini Duyurdu
    BoSS tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 21
    Son Mesaj: 03.03.2005, 12:27