PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Lenovo 10 saniyenin altında açılıyor

@gecegunduz1907 (twitter hesabım)

Lenovo çin malı olmasından ötürü bende pek ilgi uyandırmıyor ama, itiraf etmek gerek en azından ibm in standart siyah kare tasarımlarını azda olsa değiştirdiler ya bence bu bile bir başarı...

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    İstanbul/Turkiye

Alıntı Orijinalini Gönderen: confickerbelasi Mesajı Görüntüle
    lenovo cok kaliteli ve saglam urunleri olan bir marka alinmasi en mantikli ve dogru marka casperi katlar cope atar hpyi bile gecer kalitesi ile.
    bu casper düşmanlığını anlamıyorum o pc nin içinde ssd var bikere hdd deil ssd kullanan leptopla hdd kullananı karşılaştırma bur da karşılaştırmışlar ssd olan 8 saniyede açılmış

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    İstanbul/Turkiye

Alıntı Orijinalini Gönderen: confickerbelasi Mesajı Görüntüle
    lenovo ile casper mukayese bile edilemez lenovo ibm'in casper kalitesiz marka çinliler bile öyle üretmez.
    e sen mukayese ediyorsun her iyi bir pc çıktığında casperı işe karıştırıyon casper iyi marka ama lenovo çün markası ve çin ürünleri çok çabuk bozulur istediği kadar orjinal olsun casper ssd kullanmıyoki o da kullansa 8 sn olur ama hdd kullanıyor bide hp lenovo dan daha iyi markadır lenovo pc 8 sn açılıyorda noluyor birsürü program yükle ozaman görürüz bide casperın elinde deil türkiye teknolojisi düşük çinde düşük olsa adamlar 10 sn zor bulurdu bide onların hiç ucuz olduğunu zannetmiyorum ssd çünkü
    bide en fazla 200 gb olabilir depolama bide şu düşmanlıktan vazgeç yerli malı alacan hiçbir zaman istediğin kadar iyi olsun çin malı alırsan çuvallarsın herkezde bunu bilir

herkes istediğini düşünmekte özgürdür. Her marka kullandım ve casperin pek çok pahalı ve piyasanın 2. denilen markasını bile ezdiğini gördüm. 11 yıldır hiçbir şikayetim olmadı.

Benzer Başlıklar

1. Kasa açılıyor monitör 30 dk. sonra açılıyor. :S
    TurkWarrior tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 15.05.2010, 21:12
  2. Lenovo N 500
    aytacalp09 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 03.11.2009, 20:00
  3. Lenovo g-530
    STAEDTLER tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 0