+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Darty Konusunda Yardım Lütfen !
-
13.10.2011 18:30 #1
Darty Konusunda Yardım Lütfen !
Selamlar arkadaşlar.Dün 23.00 gibi Darty'nin sitesinde 1 Haftadır araştırdığım Beats By Dr Dre Solo HD kulaklığın 200 tl indirimde oldugunu gördüm ve 23.30 gibi siparişimi verdim.Ardından bir süre siparişiniz beklemede yazdı ve 1.00 gibi Siparişiniz Teşhir edilmiştir yazdı.Herneyse 5 gibi eve geldim ve Sitede Siparişiniz Gönderilmiş yazıyor altındada yurtiçi kargo sembolu var fakat orda kayıt bulunamadı diyor :S İyice kafam karıştı arkadaşlar İstanbul/Fatih'den verdim siparişimi ve hala gelmedi.Ürünüm ne zaman elime ulaşır arkadaşlar ?? Özellikle o kayıt bulunamadı yazan yer kafamı alt-üst etti resmen.

Burda Detaylar için tıklayın dediğimde çıkan sayfa,

Gördüğünüz gibi kayıt bulunamadı diyor.Lütfen yardım edin
Şikayetvar.com da okuduguma göre ürünü eline 10 günde gelenler bile varmış.Çok moralim bozuldu onları okuyunca pişman bile oldum diyebilirim.Lütfen yardım edin daha önce Darty'den alışveriş yapanlar özellikle.Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize
-
13.10.2011 22:29 #2
Yardım edebilecek yokmu ya :S
-
13.10.2011 23:19 #3
yurtiçi kargoya arayıp sor yada kargo takipi için bilgi verilmiş mi bak... bundan başka çözüm bilen yazar...
WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
-
14.10.2011 11:44 #4
- Katılım Tarihi
- 2011
Merhaba

Ben Soner Tamer, Darty Türkiye'nin sosyal medya uzmanı olarak çalışıyorum. sosyal@darty.com.tr adresine iletişim bilgilerinizle beraber bir e-posta gönderebilirseniz konuyla hemen ilgilenebilirim.
İyi çalışmalar.
-
14.10.2011 21:20 #5
İlginiz için teşekkür ederim.Bugun 2-3 gibi aradım ve siparişimin bugun 4 itibari ile kargoya gönderileceğini ve en geç yarın elimde olacağını öğrendim.İnternet sitesinde ise 1 gün önceden siparişini gönderilmiştir yazması açıkçası beni şaşırttı.Sipariş takip bölümünde ise hala kargo kaydı bulunamadı diyor.Yarın elimede geçmez ise sizle irtibata geçeceğim.Teknoloji devi Darty'e güveniyorum ve ürünümün yarın elimde olacağını tahmin ederek bu texti bitiriyoum.Esen kalın...
Benzer Başlıklar
-
Sorun.. Yardım lütfen.
Vassago tarafından Linux forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 02.06.2003, 01:06 -
CD-RW hatası,yardım lütfen
mrtksn tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 05.03.2003, 20:28 -
ASP için Yardım LÜTFEN!!!
SleepLess tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 13Son Mesaj: 24.11.2002, 18:32 -
Bir Yardım Lütfen (Domain)
tntmax tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 02.10.2002, 17:57 -
Yardım Lütfen (PhP)
tntmax tarafından Linux forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 17.09.2002, 23:50

Alıntıyla Yanıtla

Ram Bus hızı hakkında Yardım lazım
Bugün, 09:12 / Donanım