PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
10 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Başlık: Iphone hakkında.

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    pcnet.com.tr/forum msi-crea

buna bak bu daha ucuz iphone4s 2-3binlira microsd kart desteği yok.
    Genel Değerlendirme
    Ortalama Puan

4,5
    Bu ürüne toplam 58 yorum yapıldı
    Yorum yapan 58 kişiden 54 kişi sevdiklerine bu ürünü önerdi.

Ürün Yorumları
    5
    Eklenme Tarihi 11.12.2011
    AHMET ŞAHIN ANKARA
    Kusursuz Bir Ürün
    Ürünü almaya yaklaşık 2 ay önce karar verdim. ancak 2 ay kadar daha beklemek zorundayım. malum bir borç bitmeden diğerine geçilirse mali ve manevi olarak insan sıkılıyor. Fiyatına gelince Vatan Bilgisayarda fiyat neden bu kadar yüksek tutulmuş anlamış değilim ancak yüzde 25 indirimli 10 taksit fiyatı çok avantajlı. nereden baksanız yaklaşık 150-200TL arasında kar ediyorsunuz. umarım alacağım zaman da bu yüzde 25 kampanyası olur ve inaşallah fiyatı daha da düşük 1400TL'den felan alabilirim Fiyatı geçtikten sonra ürünü internette araştırdım, diğer telefonlarla kıyasladım ve almaya karar verdim. özellikle htc sessetion ile karşılaştırdığımızda htc sensetion'a göre mkv uzantılı filmleri dahi oynatması, flash'lı gelmesi ve tabiki hafıza ve ram avantajları ile neredeyse 10 gömlek üstün çıkıyor.. ürünü canlı kullanma fırsatım da oldu. internetini, vido peroformansını felan incelediğimde ürün bir pc'den farksız.. Ürünün elime geçeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum..
    Artıları: kamera, ekran boyutu, ekran kalitesi, internet hızı, inceliği ve saymakla bitmeyen diğer özellikleri
    Eksileri : Piyasadaki diğer pda'lara göre eksiği yok
    Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Evet
    Bu yoruma katılıyor musunuz ?
    (1kişiden 1 kişi yoruma katıldı )
    5
    Eklenme Tarihi 01.12.2011
    YUNUS DEMIRKAN İSTANBUL
    süper telefona süper indirim istiyoruz...
    telefonu 2 aydır araştırıyorum, arkadaşlarımda görüyorum bu telefonu çok güzel şık bir telefon. kredi kartımın limiti yetmediğinden alamıyorum şu an. bu haftasonu bir idirimde almayı düşünüyorum. VATAN bilgisayardan indirim rica ediyoruz...
    Artıları: ince ve zarif oluşu
    Eksileri : yok
    (8kişiden 8 kişi yoruma katıldı )
    1
    Eklenme Tarihi 28.11.2011
    ÇAĞLAR FIDAN İSTANBUL
    1.5 ayda nakavt..
    Ürünü vatan bilgisayardan aldım 1.5 ayda telefon bozuldu, yere düşmeyi bırakın böyle masaya koyarken bile okadar narin koyan bir adamım.. birden bigün telefon sapıttı kendi kendine kablosu takılı olmadıgı halde bilgisayara falan bağlandı telefonu hiç birtürlü kapatamıyorsunuz kapat dediğinizde restart atıyor, ancak bataryayı cıkarırsanız kapanıyor, bataryayı da taktığınız gibi tekrardan açılıyor.. saçma sapan bi telefon tamam doldurmuslar ıcını ama 1.5 ayda bozulan üründen ne hayır gelir. sevdiklerime de önermiyorum..
    Artıları: hızlı, ince
    Eksileri : 1.5 ayda özenli kullanmama rağmen bozulup 3 tane parçasının değişmesi
    Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Hayır
    (5kişiden 1 kişi yoruma katıldı )
    5
    Eklenme Tarihi 12.11.2011
    VOLKAN DURAL MERSİN
    İnanılmaz Bir Cihaz
    Arkadşlar,telefon tek kelimeyle harika. Bunun ayarındaki tek telefon iphone 4s onun fiyatı da bunun iki katı, 4S galaxy s2 nin iphone 4 ü özellik olarak katlaması sebebiyle mecburiyetten piyasaya sürülen bir telefon. iphone 4 ile filan kıyasamanıza dahi gerek yok. Her türlü Galaxy S 2 katlıyor. İkisini de kullamış biri olarak söylüyorum. Ekranın büyük olması telefonu daha çok kullanışlı hale getirmiş. Bunun yanında, inceliği ve hafifliği inanılmaz. Arkadaki 8mp ve öndeki 2mplik kameralar tek kelimeyle mükemmel. Şarj sorunu bilindik bir sorun ki bence sorun değil. Bütün akıllı telefonların genel sorunu. Siz laptopunuzda pirize takmadan sadece şarjı ile kaç saat internete girip sayısız uygulama çalıştırıp aynı zamanda müzik dinleyebilirsiniz. 1-2 saat. Bu telefon bu şekilde sabahtan akşama kadar gidiyor. Bu şekilde kullanmasanız 2-3 gün. 4,3" lik ekranda bu kadar ince ve ultra yüksek performanslı bu alette bu şarj performansı her haliyle devrim niteliğinde. Ayrıca yeni alacak arkadaşlar telefonu ilk açarken arka kapağındaki, kamera hizasındaki açma yerinden çekinmeden açın. Çok ince ve karbonfiber olan arka kapak kırılacakmış gibi gelebilir ama inanılmaz dayanıklıdır. Ayrıca telefonu yeni aldığınızda açmadan önce telefonu güzelce şarj etmeniz gerekiyor. Çünkü telefonun tek eksik yanı, şarj olurken telefonu performanslı kullanırsanız yine şarjı bitebilir. Bu yüzden yeni aldığınızda şarj olmadan, şarja takılıyken telefon kapanır. "Aaaa telefon bozuk mu niye kapanıyor" diye tedirgin olmayın. Ben aynı şeyi yaşamıştım, yine bu telefonu kullanan başka bir arkadaşım yardımcı olmuştu. Telefonun en beğendiğim özelliği ise, konuşmayı algılıyor olması. Diyelim mesaj yazacaksınız. Konuşmaya başlayın, ne kadar uzun konuşursanız konuşun. Telefon söylediklerinizi inanılmaz bir netlikte algılıyor. Noktasından kesme işaretine kadar her ayrıntı hayret edilecek şekilde ekrana yansıtıyor. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun. Şiddetle öneriyorum.
    Artıları: 1,2 ghz çift çekirdekli işlemci. geniş ekran, hafifliği ve inceliği.
    Eksileri : Bu ürünün eksisi yok.
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsu...5628#allImages

cevabın için teşekkür ederim. sanırım iphone ile samsung galaxynin çipleri aynı diye duymuştum. ama iphone alma sebebim hem hoş görünümü hemde appstore. yanıtlarınızı bekliyorum

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    Neptune Township, New Jersey

SAMSUNG Galaxy S2 ile techno bricks kıyaslanamaz bile... o sadece görüntü ayrıca konuşurken kullağında patlar ( 3Gs ile konuşurken kulağında patlaması sonucu hastanelik olanlar var... hatta ölen bile olmuş... )
    WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
    INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...

ebayden iphone alsam gümrükte kalır diyorlar. neden kalır? nasıl kalır? ne yaparsam ordan alabilirim? amerikadan hediye olarak yollanılırsa yine kalır mı arkadaşlar?

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    pcnet.com.tr/forum msi-crea

belli bir limiti varmış vergisiz geçen onun üstü olunca vergi alıyorlar orda bilirkişi değer biçiyor ebaydan bakıyor hediyede olsa alıyormuşlar yani farkı olmaz artık.

Benzer Başlıklar

1. iphone !!
    warblade tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 29.06.2011, 19:20
  2. iPhone 2g !
    warblade tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 07.03.2011, 01:16
  3. iphone ??
    _zynp_ tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 4