PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Led tv alacam kararsız kaldım..

Arkadaşlar ben oturma odama bir tane led tv alacam ama samsung ve lg arasında kararsızlık yaşıyorum.Samsung'un 40D6000 modeli ve 40D6500 modellerini ön plana çıkmakta ama 6500 modeli 400 MHZ diğeri ise 200 Mhz CMR sahip ve belki en belirgin farklılıklardan biride bu.Sizin düşünceleriniz nedir ve CMR (Clear Motion Rate) aradaki farklar tv ekranında göze nasıl yansır cevaplarsanız çok sevinirim saygılarımla...
    eminserin

Samsung D serisinden alacaksan en azından D7000 al, daha düşük modelleri 3D de Full HD vermiyor. CMR lanse edilen kadar mükemmel bir özellik değildir - tüm LED TV ler için bu şekilde - önemli olan görüntü kalitesi ve stabilitedir. 3D ağırlıklı mı kullanacaksın sen TV yi?

slm kayseri teknosadan 42lv375s dahili uydu alıcılı led tv.aldım pişmanım kanal geçişleri çok yavaş.hd.kanallara geçerken dahada yavaş .cep telefonla odada konuşurken yayın gidiyor.yan oada konuşak gerekiyor.bence almsyın arkadaşlar.ben yandım siz yanmayın.nex sin hd uydu alıcılısını slın takın .375s===575s===650s hepside aynı

Samsung 6500 'u almanı tavsıye ederım kullanım olarak cok rahat bır marka. Turkıyenın her yerınde servısı var. Samsung suanda tv üzerinde cok guzel gelısme gostermekte. LG marka tv lerde servıs sıkıntısı cekeceksın. Eger 3d olsun ıstıyosan D serısını almanı tavsıye ederım. cok ıyı arastırmanda yarar war..

Samsung led tv'mi şimdi geliyorum teknosadan,vatan bilgisayardan tüm markları aynı anda çalıştırıyorlar yani kırk elli ekranı aynı proğramla aynı anda.maksat almak isteyen canl canlı karşılaştırsın diye..o markaların içinde en berbat olanı samsung du.epeyce bir zaman gözlemledim.görüntü ve gerçekten hd yayınların hakkını veren üç marka vardı içlerinde bence birincisi 1sony,2phılıps3Lg samsung borissia dortmundun o klasik sarı siyah forma rengini turuncu,uçuk,dağınık gösteriyordu çok komik...Henüz karar veremedim ama kesin sony ve phılıps;onlardan birini tercih edeceğim.samsung asla...
    Combofix Regedit,Görev yömetimi,Bilgisayar yönetimi ve Başlangıç öğelerini çalışamaz kılan virüslere karşı oldukça etkilidir..

Benzer Başlıklar

1. led tv alacağım çok kararsız kaldım
    engingeorge tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 16.02.2012, 13:13
  2. Tel alcam kararsız kaldım
    emreemre01 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 33
    Son Mesaj: 16.02.2010, 20:02
  3. 2 pc arasında kararsız kaldım
    seyfo_15 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13