PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: tablet pc

Varsayılan tablet pc

arkadaşlar ben asusun http://www.asus.com.tr/Eee/Eee_Pad/E...sformer_TF101/ bu tablet pc sini almayı düşünüyorum ancak daha önce hiç tablet pc kullanmadım ama büyük ihitimalle bu tableti alacağm ancak bazı konularda yardıma ihtiyacım var bu tablette office programlarını kullanmak için office polaris programı var ama bn nette quickoffice die bir program buldum ve çok iyi bir program full sürümü netten satın almak stiyorum kendi sitesinden bu nasıl yapabilirim.?.yani bn o programı satın alınca bana serial verecek sanırım ama bnm o programı indirmiş olmammı gerekiyor .?başka bi sorumda bu ürünü kullanan arkadaşlar varmı eğer varsa kendi görüşlerinide yazabilirlermi.?..teşekkürler.

vodafone yeni tablet pc çıkarmış onu al günlük 1 lira yani her ay 30 lira 24 ay boyunca. Vodafone Smart Tab 10..

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    Neptune Township, New Jersey

Alıntı Orijinalini Gönderen: ertug56 Mesajı Görüntüle
    arkadaşlar ben asusun http://www.asus.com.tr/Eee/Eee_Pad/E...sformer_TF101/ bu tablet pc sini almayı düşünüyorum ancak daha önce hiç tablet pc kullanmadım ama büyük ihitimalle bu tableti alacağm ancak bazı konularda yardıma ihtiyacım var bu tablette office programlarını kullanmak için office polaris programı var ama bn nette quickoffice die bir program buldum ve çok iyi bir program full sürümü netten satın almak stiyorum kendi sitesinden bu nasıl yapabilirim.?.yani bn o programı satın alınca bana serial verecek sanırım ama bnm o programı indirmiş olmammı gerekiyor .?başka bi sorumda bu ürünü kullanan arkadaşlar varmı eğer varsa kendi görüşlerinide yazabilirlermi.?..teşekkürler.
    o çok iyi sakın vodafone kampanyasına girme gözüktüğü gibi ucuz değil... 2 yıl tasmalı dolaşmakla eş... ayrıca işe yaramaz...
    WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
    INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...

bence apple iphone 4s al

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    Neptune Township, New Jersey

Alıntı Orijinalini Gönderen: ReiSoft2 Mesajı Görüntüle
    bence apple iphone 4s al
    ne alaka adam techno bricks istemiyor... tablet pc istiyor...
    WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
    INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...

Benzer Başlıklar

1. 3G'li Tablet
    salam tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 11.01.2012, 18:14
  2. Tablet PC
    schumi82 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 20.01.2008, 11:51
  3. Tablet PC