PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan Smart TVler hakkında düşüncelerim

Merhabalar.

Pcnet Dergimizin kapağında smart tv ile ilgili şeyler olduğunu gördüm. bunun üzerine düşündüm ve smart tvlerin ne kadar gereksiz olduğunu anladım. evime yeni aldığım vestel akıllı olmayan normal lcd tvme bilgisayarımı bağladım. [VGA İle] çözünürlüğü ayarladım ve başladım oyun oynamaya ve nette gezinmeye. ortalama 1500-2000 tlnin üzerine extra 1000 tl vererek smart tv alamaya hiç de gerek olmadığını anladım. çünkü smart tvye vereceğiniz 1000-1500 tl fazla paradan en fazla 15 tl vga kablosu yada ortalama 50 tlye kaliteli hdmi kablosu ile tvnize bağlayarak çalışabilirsiniz. + zaten smart tvden nete bağlanmak kendi modeminizden yapılıyor. yani onu da kullanmak için internet kullanmamız gerekiyor. zaten nete para veriyoruz, extra olarak neden 1000 tl verelim. Halkımızı israfa sürüklemek için her şeyi yapıyorlar. smart tvye gerek Y O K!

[Bu konunun pcnet dergisiyle alakası yoktur, sadece kapağında gördüğüm için smart tvlerin - yanları ve verilen fazladan paralar aklıma gelince bu konuyu açma gereği duydum, yanlış yer ise özür dilerim]

MuscaN...
    *MuscaN-

1500-2000TL ye de bir sürü Smart TV var ki? Smart TV için 1000TL fark olan hiçbir televizyon görmedim ben. Zaten orta - üst klasman TV lerin tümünde Smart TV özelliği standart artık, bunun için kimse ekstra para istemiyor.

Benzer Başlıklar

1. Eset Smart Security Hakkında..
    ToXic10 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 27.01.2011, 03:13
  2. Otobüs koltuklarının arkasındaki tvler hakkında bilgi.
    erol1521 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 01.10.2010, 21:47
  3. eset smart security 4 hakkında
    activeguitar tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 02.07.2010, 21:33
  4. smart guard programı hakkında
    Nemesis_54 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 19.12.2005, 19:23