PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
20 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar

beyler merkala beklenen ben çelik arçelik reklemının 2. sürümüde pişyasada seyreder seyretmez yazdım(!) uhauahamuahmauhamuah

nereden bulurlar böyle şeyleri ya.

bu arada bis_sav bu sözlerle reklamcılığımı kastediyorsun yoksa bilgisayarlarımı.

harbiden ya. biz bilgisayarları konuşuyorduk nereye geldik.

bence bilgisayar lerın gelişimi iyi güzelde şöylede bir şey var. bilgisayarlar kimin içingelişiyor. tabiiki bizim için. ama biz bilgisayarların gelişimine ne derece katkıda bulunuyorus. orası meçhul.

bi konu daha var. bence bu gelişimin sonu yakın. matrix filmindeolduğu gibi düşünern bilgisayarlar yapılırsa oı zxaman görürüm ben sizi böyle forumlara katılabiliyonuzmu. düşünsenizwe pcneti açyıyon. karşında bi pencere ve bilgisayarın sana """"" açmam abi """"" diyor. ne komik olur ama.

hadi bunları geçtim. bide bilgisayarların sonu yok abi ya. onca bilim adamı bir araya geliyor yeni yeni şeyler bulup çıkarıyor. biz evde tek başımıza bunları keşfetmeye çalışıyoruz. ondan ziyade bizim ev bilgisayarlarında karşılaştığımız o kadar enteresan durumlar varki belki bir bilim adamı bu durumla hiç karşılaşmamış olabilir. yaniş anlayacağınız bi
    lgisayarların gelişimi bence burada durmalı bi müddet hareket etmemeli. yeniliklere ayak uyduramıyoruz ya. yetişemiyoruzki.

muhterem cemaat ben bugün tv de izledim. bilgisayarlara yeni bir özellik daha doğrusu yenibir güç geliyor. ses...

artık bilgisayarınız sizi sesinizle tanıyacak. üstelikte telefonlardaki gibi öyle grip olduğunda sesinin değişmelerinden etkilenmeyecek. şivenize göre tanıyacak. tabii bunun için uzun bir yazı okumanız gerekiyor. gerçi türkçesi henüz yok ama iyi bir gelişme. ayrıca ses sisteminden sonra gelecek yeni bir özellikte "anlama" bilgisayarınız yazdıklarınızı anlayacakmışşşşşşş. yani duyduklarım öyle.

düşünsenize sevgilinize mektup yazıyonuz bilgisayarda onun ne olduğuınu anlıyor vede sizden habersiz sevgilnizin mailine atıyor. geyiğe baksana.

bu arada uzmanlar yakında bluetooth un her eve gireceğinden söz ediyorlar. yaklaşık kbi 10-15 sene sonradan daha yakın bir zaman içinde

güzel bir mevzu eh birde senden başkalarıda bir msg yada yorum yapsaydı keşke

bugman hiç sorma ya. forundfakiler sanki hiç bilgisayarlarla şilgilenmiyormuş gibi. foruma yazıyorum. izlenme 10 ise 2. gün giriyorum izlenme 13 olmuş ve cevap ise verilmemeiş. aarkadaşlar sürekli gelişen bi sektörün içinde olmak bu kadar ilgisiz olmak bence ilginç.

bu arada sektör filan dedik internete bağlanmak bile bence bu sektörde bulunmaya yeterli. yani illaki yazılımcı falan olmanıza gerek yok.

bu arada abiler ne olur bir şeyler yazın ya. bari hiç olmazsa bize ne bu gelişmelerdendewyin onada razıyom. en azından yazın.

Benzer Başlıklar

1. HDD tarihi ve gelişimi
    maniac_ea tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 02.11.2008, 13:22
  2. Sabit disklerin gelişimi
    postmyth tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 02.01.2007, 14:09
  3. agdaki diger bilgisayarların msn başlantısını kapatmak ... .
    MiCHeLiN tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 22.01.2006, 14:30
  4. uzmanlar! bilgisayarların hızını artırmak için?...
    selam_dua tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 16.12.2005, 20:13
  5. Ağdaki bilgisayarların sörfünü kısıtlama
    humert tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 02.09.2005, 16:19