PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: NOKIA 3650

Varsayılan NOKIA 3650

Yarın bana amerikdan nokıa 3650 geliyor!Amerikadan geldiği için dil seçeneğinde türkçe varmıdır?
    Veya daha sonradan bir yerden türkçe yapabiliyomuyuz gerçi pek farketmez ama daha seri ve rahat kullanırım!
    türkçe olması daha iyi olur yani ne kadar olsa bazı kelimelerde takılıyorum!
    Bilen varsa Help me?
    Ya Çılgınca yaşa yada yaşadıgın gibi öl...

gelecek telefonun dil seçeneğinde türkçe yüksek ihtimal yoktur eğer yoksa herhangi bir teknik servise yüklettir garanti kapsamında olmayan bir telefon para ödersin biraz telefoncu piyasasını gezdin mi bulursun ama güvenilir bir yere götür yoksa güvensiz bir yer yüklerken içinden birkaç değişiklik yapabilirler

istanbulda oturduğuna dikkat etmedim daha kolay yolu var aşağıya yazacağıma drese git oradan yüklettir gideceğin yer nokia nın türkiye yetkili teknik servisi güvenilir yer sorun yaşamazsın
    Teleservice:
    Prof.dr. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No: 31-1 Altunizade İstanbul
    tel 02165445644
    eğer uzak dahi olsan git derim bir günlük iş ama gitmene değer bir servis güvenirliğine şüphe yok ben bunların ankara şubesinde nokia telefonun yazılımını güncelleştirdim
    www.teleservice.com.tr
    ha unutmadan yazdığım telefonu yarın bir ara öyle git derim çünkü telefonun garanti dışı bir cihaz belki yapmazlar filan boşuna o kadar yol gitme derim o zaman ben yalancı düşmüş olurum

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

yaf o cok buyuk ...ama hayirli ola

Yeni telefonun öncelikle hayırlı olsun. Telefonunun amerikadan gelmesi sebebiyle telefonunda türkçe dil bulunmaz (siirlerefendisi'nin belirttiği gibi ) Sana tavsiyem telefonunu Türkçeleştirirken güvenilir bir yere gitmen.

Benzer Başlıklar

1. Nokia 3650 Please
    bingo1 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 06.12.2005, 22:03
  2. nokia 3650 nin ajandası kafayı yedi
    ccaparli tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 26.03.2005, 13:43
  3. 3650 mmc
    ccaparli tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 08.02.2005, 17:44
  4. nokia 3650 sistem hatası
    E_N_C_Y tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 07.02.2005, 18:00
  5. Nokia 3650 için nasıl wallpaper hazırlayabilirim?
    savask tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 10.01.2004, 08:32