PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Acilis ve kapanma sorunu...

Arkadaslar ben win XP Pro kullanıyorum. Açılısta system tray da dort ogenin yuklenmesi lazım. Bluetooth, ses simgesi, msn messenger ve yerek ag baglatısı. Bunlardan Bluetooh ile ses simgesi acılısta sorunsuz normal acılıyor. Ama msn messenger ile yerel ag baglantısı simgesi yaklasık 1 dakika sonra geliyor. Ve o arada bir sey acmak isterseniz (ornegin Bilgisayarıma girmek veya belgelerimi acmak gibi) bilgisayar duruyor ve ancak o simgeler yuklendigi zaman normale donuyor. İlk yardıma ihtiyacım olan konu bu. Digeri ise bilgisayarı kapat dedigim zaman bazen sorunsuz kapanıyor bazen sonda cıkan Windows Kapatılıyor yazan mavi ekranda donup kalıyor. Yani bilgisayar kapanmıyor. Ama bilgisayarı normal kapatmısım gibi degerlendiriyor. Yani bir dahaki acısta hata felan vermiyor. Neden tam kapanmıyor olabilir. Bu anlattıgım hatalar olduktan sonra bilgisayara format cektim fakat yine duzelmedi. Ve onceden yoktu boyle bir sey. Ben notebook kullanıcısıyım. Bu hatalar olmadan once bilgisayarımın kapagını hızlı bir sekilde kapatmıstım. Bu da sebeb olabilir mi? Yardım eden arkadaslara simdiden tesekkür ederim. [/img]

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Eskişehir

selamlar...

dizüstü bilgs. kapağını hızlı kapattığın için söylüyorum;
    diskinde fiziksel hatalara karşı yüzeysel bir tarama gerçekleştirmeni tavsiye edebilirim..

hangi XP 'yi kullanıyorsun home ise birde pro yu dene istersen..

bilgisayarı kapatmak istediğinde düzgün kapanmamasının nedeni yanıt vermeyen programlar olabilir belki yazılımsal bir sorun gibi görünüyor...
    iyi çalışmalar....................

Varsayılan Sagol.

Oncelikle yardımların icin sagol. Yukarıda da yazdıgım gibi Pro kullanıyorum. Yazılımsal olabilecegi benimde aklıma geldi ama her zamankinden cok farklı seyler yuklemedim. Bide benim bilgisayarım evdeki agım icin server. Yani diger bilgisayarda internet baglantısı icin notebooku kullanıyor. Acaba yerel ag baglantısı butun bunlara sebeb oluyor olabilir mi?

bende de banzer şeyler oluyor öncelikle ağ ile alakalı bi şey çünkü ağ kablosunu çıkarınca bişi olmuyordu direk açılıyordui sonra sorunun tam olark o olmadığını anladım, trojen ler miş, Ad-aware 6.0 ile bilgisayarı tarattım ve bilgisayarın açılışında taratıyorum ve hiç bir sorun yok...

Merhaba,eğer bilgisayarın ağ ortamında server olarak çalışıyorsa açlışta ve kapanışta bilgisayarın yavaşlaması doğaldır, benim bilgisayar da server ve aynı durumda mesela benim bilgisayarım da kapanırken çok yavaş kapanıyor, eğer bilgisayarında virüs, bad sector gibi başka bir sorun yoksa fazla üstüne gitme istersen, bir de o kapağı hızlı kapattığın zaman işallah bilgisayarın açık değildir, yoksa o da harddiskte sorun çıkarabilir.kolay gelsin..

Benzer Başlıklar

1. win xp kapanma sorunu
    mgmxp tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 18.07.2008, 16:54
  2. kapanma sorunu
    dragontr tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 03.08.2006, 16:17
  3. ibm & kapanma sorunu
    halley tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8