PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
23 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan dijital fotoğraf makinası

merhaba bir tane dijital fotoğraf makinası almak istiyorum kamera özelliği pek önemli diyil ev içi fotoğraflar güzel olsun
    kafamda 200milyon civarı bir miktar var kodak 6230 düşünüyorum gerçi biraz aşıyor milktarı ama tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler :cry:

kaya76 sana mercury digital fotoğraf makinesi öneririm. Ben sana tavsiye edeceğim bu makinenin 1 alt modelini kullanıyorum :wink: Benim aldığımda bu makine ile aynı fiyattaydı.
    Gerekli bilgi ;

http://www.hepsiburada.com/product.a...f%5Fid=bd19384
    8)

Bence iyice araştır öyle al makineyi.Seçimini iyi yapmalısın , Yoksa pişman olursun..
    Kolay Gelsin....

iyi diyorsunda usta senin önerdiğin makina CMOS bunlarda resim görüntüsünü iyi diyildiye duydum CCD olanların iyiymiş

CCD (Charge Couple Device) Sensor : Dijital kameralarda film yerine geçen elektronik sensöre verilen isimdir. Görüntü lenslerden geçerek bu sensör üzerine düşer ve elektronik olarak kaydedilir.

CMOS (Complimentary Metal-Oxide Semiconductor) Sensor : CCD sensörlerine ucuz bir alternatif olarak yaratılmışlardır. Elektronik işleyiş tarzları farklıdır. Görüntü kalitesi daha düşüktür ancak 100 katı daha az elektrik harcadığı ve üretimi çok daha kolay olduğu için gittikçe yaygınlaşmaktadır.

Varsayılan Re: dijital fotoğraf makinası

Alıntı Orijinalini Gönderen: kaya76
    ev içi fotoğraflar güzel olsun
    kafamda 200milyon civarı bir miktar var kodak 6230 düşünüyorum
    kaya 200 milyon civarında ccd sensörlü bir makine alırsın ama pixsel olayında düşük kalır bence. Bunun için sende mecburen cmos sensörlü bir makine almak zorunda kalıyorsun.Ben bu yüzden sana bu makineyi tavsiye ettim.
    Kolay gelsin...

Yalnız fiyatı düşük çoğu markanın 5 Megapiksel diye sattığı ürünlerin gerçekte 2 yada 3 megapiksel'e ulaşamadığı söyleniyor :roll:

Benzer Başlıklar

1. dijital fotoğraf makinası önemli
    sanannd88 tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 17.05.2006, 22:23
  2. Dijital fotoğraf makinası alacağım
    selcukyayan tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 04.08.2005, 23:00
  3. dijital fotoğraf makinası öneri
    tribe tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 12