PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
12 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Başlık: Free Tv

bencede bu olay yine ticari bir aldatmaca bende normal digital uydu alıcısı var çokda rahatım yani(yazdıklarımın geri kalanı forum kurallarına uymadığı için sildim herkesten yaptığım hatadan dolayı özür dilerim.)...

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ankara

Alıntı Orijinalini Gönderen: aragorntheelessar
    bencede bu olay yine ticari bir aldatmaca bende normal digital uydu alıcısı var çokda rahatım yani kartını aldığım şirkete yükletim alete taktım bütün şifreli kanalları çözdüm tek kötü yanı arada şifrelerde bir değişiklik olduğunda kartı tekrar yükletmem gerekior.kart yükleme fiyatları ise ilk sene bedava daha sonraki seferler için5 milyon.seçim senin...
    Lütfen Form Kuralları'nı okuyun.

Lütfen formda hack, crack türü eylemleri yazmamaya özen gösterelim.

Arkadaşlar burada eleştirdiğimiz bir kurumun çıkartmakta olduğu dergi çalışanlarının hazırlamış olduğu bir forumdayız hatırlatmak isterim üstüme vazife değil ama kırmızı kart yemek istemezsiniz herhalde.İkinci kartı görmeden direkt olarak herkese kolay gelsin.

Alıntı Orijinalini Gönderen: DETONATOR
    Alıntı Orijinalini Gönderen: aragorntheelessar
    bencede bu olay yine ticari bir aldatmaca bende normal digital uydu alıcısı var çokda rahatım yani kartını aldığım şirkete yükletim alete taktım bütün şifreli kanalları çözdüm tek kötü yanı arada şifrelerde bir değişiklik olduğunda kartı tekrar yükletmem gerekior.kart yükleme fiyatları ise ilk sene bedava daha sonraki seferler için5 milyon.seçim senin...
    Lütfen Form Kuralları'nı okuyun.

Lütfen formda hack, crack türü eylemleri yazmamaya özen gösterelim.
    Arkadaşım burada böyle bağırana kadar sağ üst köşedeki Mavi karta basın ilgili moderatörlere durum rapor edilsin. Kart sistemi bunun için geldi. Ayrıca forumda kural hatırlatmakta kural dışı bir harekettir. Bilginize!...

Varsayılan Free Tv

Arkadaşlar cevapladığınız için sağolun;ama görüyorum ki herkes bu free tv'nin aldatmaca olduğunu söylüyor.Ben bunu başka insanlardan da duymaktayım ama benim dikkatimi çeken maddi yönden fiyatının iyi oluşu.Diğer markadalarda en az 200 tl'den başlıyor fiyatlar ve tabiki çanak parasıda var.Peki siz neler önerirsiniz?hangi markadalar piyasada geçerli durumdadır.Birde free tv yanında kaç cm 'lik çanak veriyor.
    Bilgilendirirseniz sevinirim.İyi çalışmalar

Benzer Başlıklar

1. Free Dos?
    ykm tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 14.12.2006, 21:07
  2. free sms
    ismail157 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 20.01.2006, 17:50
  3. AVG free
    ayaydin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda