Yanıtla

Başlık Araçları
Eski 13.09.2004, 22:20   #11
warrior

Katılım Tarihi: 2003

Alıntı:
Bu siteden nefret ettim.. 16 temmuzda güç kaynağı siparişi vermiştim. Yanlış ürün göndermişlerdi. Sitede gösterilen resimdeki ürün gelmedi.. Normalde 12 cm lik fanı var aldığım ürünün bana fansız olanından göndermişlerdi.. İade ettim, değiştirmelerini söyledim. Bugün yarın bugün yarın derken, ürün depoda yokmuş ithalatçı firmadan bekliyoruz dediler.. Bekle bekle bekle..... Yine bekle.... Yaklaşık 16 agustos gibi ürünü teslim aldım.. Ancak faturası hala elime geçmedi.. O kadar irtibat kurdum, muhasebeyle görüştüm, tamam yarın postaya veriyoruz dediler... Hala tık yok.. Siteyi kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Sipariş tarihi 16 Temmuz, bugün 25 Agustos...
Bakın bu mesajı yazdığımda tarih 25 Ağustos 2004 idi. Geçen gün aradım fatura ne oldu diye adam özel olarak ilgileneceğini ve kargoya derhal vereceğini söyledi. Bugün tarih 13 Eylül 2004 ve faturanın kopyası elime daha yeni geçti... Bugün geçti ama, ama'sını sizlerle paylaşmak istedim. Adamlar bana yolladıkları faturayı kargoyla alıcı ödemeli göndermişler. Tutarı 1,800,000 TL. Bu işin parasında değilim ama kendi hatalarını da bana ödetmeleri hakikaten beni bu siteden soğuttu. Bunu da yaptılar ya bir daha siberstore'dan alışveriş yapmam. Bana ders oldu....

(Bu arada internette sattıkları ürünün modeliyle resmi hala farklı, yani fiyatını söyledikleri ürün resimde gösterdikleri değil, bir müşteri de aynı dertten yakınmıştı ürün yorumlarında) Allah'tan bulsunlar...
warrior çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 13.09.2004, 23:32   #12
MaXCoDeR
Yönetici

Katılım Tarihi: 2002
Yer: İstanbul
Siberstore'a sattıkları cep telefonlarıyla ilgili bir mail atmıştım ve asla cevap alamadım.
Hepsiburada ve Ideefixe'ten sürekli olarak alışveriş yapıyorum. Hepsiburada'dan cep telefonu gibi pahalı ürünler de aldım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Karşılaşsanız da müşteri hizmetleri gayet iyi çalışıyor, bilginiz olsun.
MaXCoDeR çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 13.09.2004, 23:37   #13
resilence

Katılım Tarihi: 2004
Yer: İstanbul
evet hepsiburada'dan belki 600 melyonluk bile alışveriş yapmışımdır hiç sorunum olmadı ama bir keresinde siberstore'dan ürün alma gafletine düştüm ki sormayın 1,5 ay sonra geldi ürün (müşteri hizmetleri de berbat, 2 gün sonra cevap veriyorlar)...
resilence çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 26.05.2005, 15:10   #14
darzamat

www.siberstore.com dan pcnet in eski sayilarinda gördügüm reklamlar üzerine alisveris yaptim. ne ürünü alabildim ne de parami geri... 6 subattan beri calmadigim kapi kalmadi. ama hala sonuc yok.
google de siberstoreu bir taratin sikayetlere ulasin...
lanet olsun boyle insanlara!!!
darzamat çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 26.05.2005, 18:39   #15
Ruhsuz__

Yer: Trabzon
ben internet alışverişlerimi www.estore.com.tr ve www.bascuda.com dan yapıyorum şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı
Ruhsuz__ çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 26.05.2005, 23:27   #16
haramiturk

Katılım Tarihi: 2005
ideefixe derim kesinlikle ama estorede fiyat açısından cazip bence bu ikisi size herşeyi sunuyor daha fazla ne istersinizki anlamam...
haramiturk çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 27.05.2005, 00:38   #17
_CoMpAq_

Yer: BURSAspor
hepsiburada yı ben tek geçerim 2 sene önce cep telefonumu ordan almıştım . (sene 2003) o zaman antalyadaydım istanbuldan 2 günde geldi ve tam benim siparis ettiğim şekilde ( renk seceneği olarak ) çok güvenilir olduğu söylenebilir ve profesyonel oldularda denebilir..

kolay gelsin
_CoMpAq_ çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 27.05.2005, 01:04   #18
tequila66679

Katılım Tarihi: 2005
Yer: Ankara
ben de weblebi.com dan alışveriş yaptım. ama bir sıkıntı yasamadım su ana kadar. ama bu olmayacagı manasına gelmez. en guvenilir kargo ve diger sirketlerin bile dogu anadolu subelerinin nasıl calıstıgına( ya da calısmadıgına mı desem) inanamazsınız...
tequila66679 çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 27.05.2005, 01:16   #19
sampu

geçen aylarda siberstoreden bir sipariş yaptım. bekle bekler ha bugün ha yarın 15 gün loldu gelmedi. mail yazıp durumu bildirdim. sitemlerinde arıza olduğunu malın stokta olmadığını ama önümüzdeki hafta içinde temin edeceklerini beni de bilgilendireceklerini yazdılar. bir hafta daha bekledim gelmedi. bu arada telefon etmeye çalıştım. bol bol müzik dinledim. telefon çalmaya başladığında bile kesinlikle açmıyorlar telefonu. tekrar mail yazdım siparişimi iptal edin diye. 1 hafta sonra iptal edildi diye mail geldi. madem ellerinde o üründen yok stokta olmadığı niçin sitede yazılmıyor. oysaki diğer alışveriş sitelerinde adamlar stokta yoksa bunu belirtiyorlar.
kısacası bir daha mı siberstore? tövbe...
sampu çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Eski 27.05.2005, 08:46   #20
mevural

Katılım Tarihi: 2002
Yer: Diyarbakır
Web alışveriş.
Ben hepsiburada.comdan alışveriş yapıyorum ve çok memnunum. Satın almış olduğum bir digital kamerayı beğenmedim ve geri iade ettim hemen teslim aldılar. Paramıda hemen iade ettiler. siberstore.com dan bizim arkadaşa digital fotoğraf makinası siparişi yaptık (Kodak 7430) ancak haftalarca salladılar göndermediler. Birde dalga geçer gibi cuma günü ulaşacak, felanca tarihte ulaşacak Yok sistem çökmüş, yok bilmem ne olmuşv.s. gibi sayısızca email yolladılar. Ancak digital kamerayı bir türlü yollamadılar. En sonunda siparişi iptal ettik.
mevural çevrimdışı   Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
int. alışveriş siteleri güvenlimi? edie İnternet, Ağ ve Güvenlik 11 15.07.2008 21:12
Alışveriş siteleri ile ilgili... SLaVe_CoDeR İnternet, Ağ ve Güvenlik 18 16.03.2006 19:33
alışveriş funky Donanım 1 16.07.2005 21:37
e-Alışveriş punker İnternet, Ağ ve Güvenlik 2 06.05.2005 19:41
Havale Ve Alışveriş Siteleri thrtn İnternet, Ağ ve Güvenlik 12 23.12.2004 22:59

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 03:10.

Televidyon
PCnet Yazı İşleri Müdürü Erdal Kaplanseren'in hazırladığı DanDun'un ilk konuğu derginin İnternet Editörü A.Kıvanç Tanrıkulu.

Erdal Kaplanseren ve PCnet Yazılım Editörü Daron Dedeoğlu açık kaynak dünyasını didikliyor.

En Son Mesajlar

Realtek Sorunu
97 gösterim, 9 yanit

ekran kartı 2si arasında kaldım (ati)
46 gösterim, 2 yanit

Mouse ile gelen problem
121 gösterim, 9 yanit

messenger sorunu
46 gösterim, 5 yanit

Yeni işlemci
47 gösterim, 2 yanit

Messenger sorunu
31 gösterim, 2 yanit

internetteki videolar
46 gösterim, 1 yanit

cookie ve javascript
24 gösterim, 1 yanit

site googlede gözükmüyor
24 gösterim, 1 yanit

msn yardım
30 gösterim, 1 yanit

Bİlgisayar resliyor acil yardım lütfen
75 gösterim, 6 yanit

messenger sorunu
23 gösterim, 0 yanit

messenger sorunu
25 gösterim, 0 yanit

Messenger sorunu
19 gösterim, 0 yanit

Messenger sorunu
21 gösterim, 0 yanit

Tasarım: Vjacheslav Trushkin, renk şeması: ColorizeIt!.
vBulletin® Sürüm 3.6.7 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.0.0
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul