hepsiburada yı ben tek geçerim 2 sene önce cep telefonumu ordan almıştım . (sene 2003) o zaman antalyadaydım istanbuldan 2 günde geldi ve tam benim siparis ettiğim şekilde ( renk seceneği olarak ) çok güvenilir olduğu söylenebilir ve profesyonel oldularda denebilir..
ben de weblebi.com dan alışveriş yaptım. ama bir sıkıntı yasamadım su ana kadar. ama bu olmayacagı manasına gelmez. en guvenilir kargo ve diger sirketlerin bile dogu anadolu subelerinin nasıl calıstıgına( ya da calısmadıgına mı desem) inanamazsınız...
geçen aylarda siberstoreden bir sipariş yaptım. bekle bekler ha bugün ha yarın 15 gün loldu gelmedi. mail yazıp durumu bildirdim. sitemlerinde arıza olduğunu malın stokta olmadığını ama önümüzdeki hafta içinde temin edeceklerini beni de bilgilendireceklerini yazdılar. bir hafta daha bekledim gelmedi. bu arada telefon etmeye çalıştım. bol bol müzik dinledim. telefon çalmaya başladığında bile kesinlikle açmıyorlar telefonu. tekrar mail yazdım siparişimi iptal edin diye. 1 hafta sonra iptal edildi diye mail geldi. madem ellerinde o üründen yok stokta olmadığı niçin sitede yazılmıyor. oysaki diğer alışveriş sitelerinde adamlar stokta yoksa bunu belirtiyorlar.
kısacası bir daha mı siberstore? tövbe...
Ben hepsiburada.comdan alışveriş yapıyorum ve çok memnunum. Satın almış olduğum bir digital kamerayı beğenmedim ve geri iade ettim hemen teslim aldılar. Paramıda hemen iade ettiler. siberstore.com dan bizim arkadaşa digital fotoğraf makinası siparişi yaptık (Kodak 7430) ancak haftalarca salladılar göndermediler. Birde dalga geçer gibi cuma günü ulaşacak, felanca tarihte ulaşacak Yok sistem çökmüş, yok bilmem ne olmuşv.s. gibi sayısızca email yolladılar. Ancak digital kamerayı bir türlü yollamadılar. En sonunda siparişi iptal ettik.