PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Teknoloji
Bu Sayfayı Yenile Alışveriş Siteleri
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#26) Eski

Katılım Tarihi: 2002
Yer: Seattle, WA
Varsayılan 08.06.2005, 12:13

şikayet var adlı internet sitesinde hakkında en çok şikayet olan ve beğenilmeyen e-store;hepsiburada.com
Bilginiz olsun.
Alıntıyla Yanıtla
  (#27) Eski

Katılım Tarihi: 2003
Varsayılan 18.06.2005, 00:32

tuketici heyetinden 28 nisandan beri cevap bekliyorum. gidip konustum gecen hafta. hakli olarak, ortadan kaybolan adamlara karsi birsey yapamiyorlar. bu arada bankam parayi geri iade etti. bir kanun maddesi sebebiyle kredi kartiyla yapilan bu tarz alisverislerin sonucunda yasanan bu tarz olaylarin sonucu sanirim parayi iade etmek zorundaymis. ben yinede savciliga da suc duyurusunda bulundum.
bankalar paralari geri iade etmek zorunda ise kredi kartiyla alisveris yapanlarin tamamina paralarini iade ettiler. yani bu durumda bankalar magdur oldu ve bankalar da bana kalirsa bu adamlari bir sekilde bulur!!!
Alıntıyla Yanıtla
  (#28) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Yer: Eskişehir
Varsayılan 18.06.2005, 00:58

ya belki çok standart birşey olacak ama hukuki süreç çok yavaş
benim kuzen 1,5 yıl önce böle bi sorun yaşadı. savcılığa gittik felan, ama birşey olmadı.ben rüşvetten şüpheleniyorum
neyse konuyu dağıtmayalım.bu nedenle ben internetten alışveriş yapmam. sadece kitapyurdu ndan ve bilim teknik'in sitesinden yapıyorum
Alıntıyla Yanıtla
  (#29) Eski

Katılım Tarihi: 2003
Varsayılan 26.06.2005, 16:45

daha once de yazdigim üzere siberstore tarafindan ben de magdur edilmistim. 6 subatta yapilan bir alisveris sonrasi ne urun elime gecmisti ne de parami geri alabilmistim. en son savciliga suc duyurusunda bulunmustum. savciliga gitmeden once de kaymakamlik, sanayi ve ticaret bakanligi dahil bir cok yere sikayette bulunmustum.
en son 22 haziran günü siberstore un avukati oldugunu soyleyen bir bayan aradi. benden hesap numarasi istediler. parami geri odemek istediklerini soylediler. bankam daha once siberstore un bankasindan parayi alip bana iade etmisti. o yuzden sanirim kendi bankalarina odeme yapip olayi hallettiler. bana da bankaya hesaplattigim, o güne kadar kartima isleyen yasal faizi o gün aksam yatirdilar.
anladigim kadariyla dolandiricilik degil de bir iflas durumu sözkonusuydu ve bir sekilde birkac ay sonra durumu düzelttiler. parayi, faiziyle geri aldik ama yasadigimiz sinir ve stress yanimiza kaldi.
daha once defalarca farkli firmalardan alisveris yapmistim. 4 bucuk ay boyunca yasadigim bu olaydan sonra bir daha netten alisveris yapmamayi düsünüyorum.
benim sahsim adima soyleyecegim gercekten kacmayip bir sekilde odeme yaptiklari için tesekkurler. siberstore a bundan sonra iyi sanslar
Alıntıyla Yanıtla
  (#30) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Yer: Başkent
Varsayılan 26.06.2005, 16:52

aradığım bi kulaklık vardı gerçi hala arıyorumda neyse bu siteya webdenal.com sordum stoklarınızda varmı diye bakalım dediler gerçektende buldular ama 10dolar+kdv li kulaklığa 36 ytl fiyat koydular neden bu kdar yüksek dedim alış payımız var dediler 2 gün sonra tekrar baktım 50 ytl ye çıkarmışlar tabi alamıyorum yaptıkları çok ayıp
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
int. alışveriş siteleri güvenlimi? edie İnternet, Ağ ve Güvenlik 11 15.07.2008 22:12
Alışveriş siteleri ile ilgili... SLaVe_CoDeR İnternet, Ağ ve Güvenlik 18 16.03.2006 20:33
alışveriş funky Donanım 1 16.07.2005 22:37
e-Alışveriş punker İnternet, Ağ ve Güvenlik 2 06.05.2005 20:41
Havale Ve Alışveriş Siteleri thrtn İnternet, Ağ ve Güvenlik 12 23.12.2004 23:59

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 1 yanıt

14 gösterim, 2 yanıt

58 gösterim, 6 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

29 gösterim, 1 yanıt

112 gösterim, 4 yanıt

72 gösterim, 11 yanıt

635 gösterim, 20 yanıt

1875 gösterim, 31 yanıt

4 gösterim, 0 yanıt