PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan Nokia 6100 kullanandan yardım.

arkadaşlar bir tane kaçak nokia 6100 aldım ikinci el ama gprs girdiğim zaman ilk ana sayfaya giriyor, sonraki yan içerik klösörlerine girmiyor.? melodi indrmek istediğim zaman "biçimsiz dosya" hatası veriyor. bu melodiyide diğer arkadaşlarıma yükledim yani nokia 6100 oılanlara onlarda hem gprs de geziyor hemde melodiyi yüklüyor bunun sebebi ne olabilir. aslında bu telefonu alan arkadaşa ilk zamanlar bi sürü melodi yüklemiştim o zaman yüklüyor ve gprs de geziyordu. bunun fabrika ayarlarına geri döndüm ama müzikleri resimler vs... hepsini silmedi sadce ayarları değiştirdi. ben bu telefonu sıfır aldığım gibi hiç bir şey yüklenmemiş şekilde nasıl yapabilirim? gif uz<antılı dosya da da biçimsiz dosya diyor.? bu konuda yardım ederseniz sevinirim. son olareak bunda e posta falan yazıyor elıp gönderebiliyormuyum? mms de göndermiyo ayarlar olmamış diyo anun ayarlarınıda turkcell den göndermiştim farklı ayar mı kullanmamıuz gerekiyor? saygılar...
    Sebit işlm bilgi kanalı

iyi günler arkadaşım
    öncelikle flash programında sorun olabilir onu tekrar yüklettirebilirsin. eğer gprs e girmiyorsa önbelleği boşalt yap tekrar dene olmazsa gprs ayarlarını tekrardan yolla 6100 ın ayarlarını yükledikten sonra müzteri hizmetlerinden mms aboneliğini açtır sana otomatik yollayacaklardır o zaman düzelir.

Benzer Başlıklar

1. nokia 6100
    ersiniksar tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 01.02.2006, 23:51
  2. Nokia 6100 problemi ve bilgisi hakkında...
    nitrocerix tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 15.08.2005, 09:34
  3. Nokia 6100 © *.amr uzantılı dosyaları çalıştırıyormu?
    aytek9922 tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 17.08.2004, 13:19
  4. Nokia 6100`kızılötesi özelliğiyle PC`ye bağlanılır?
    wonderboy tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 27.04.2004, 14:56