PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Başlık: siemens sx1

Varsayılan siemens sx1

selamlar.bende siemes sx1var.ama usb kablosuyla güncelleme yapamadım.ayrıca chatin dosyasınıda indirdim.yükleyemedim.bilen varmı?teşekkürederim :?:

Güncelleme derken neyi guncellemeye calısıyorsun. Firmware ise onun icin programı indirdin mi. Ayrıca her türlü USB kablosuyla güncelleme yapamıyorsun. Chatin'e gelince dosyayı hic mi kuramadın yoksa telefona kuruldu da ayarlarını mı soruyorsun. Eger kuramadıysan program hatalıdır veya yanlıs versiyon indirmis olabilirsin. Onun bir Symbian 6 ve Symbian 7 surumleri var piyasada. Eger duzgun kurduysan da once kayıt yaptırman gerekiyor. Bunun icinde GPRS baglantı ayarları telefonunda yapılmıs olması lazım.

Not: Soruları kendim sorup kendim yanıtlamıs gibi oldum ama bir seferde cevap vereyim diye boyle oldu.

Kolay gelsin...

telefonumda 10.sürüm yüklü 12.sürümü yüklemek istiyorum.yani software galiba v.1.06 yüklüv.2.05 indirdim.usb kablosuda siemensin verdiği kablo yükleme yaparken türkçe (tamam),onaylama(tamam)diyorum.sonra telefon aranıyor diyor.10 saniyesonra cep telefonu bulunamadı(9) gibi bir yazı çıkıyor.chatin`i hiç kuramadım.bilgisayara indirdim ama oradan ceptelefonuna gönderemedim.bu konuda baya acemiyim.tam olarak açıklarmısın eefraf kardeş teşekkürederim.

Benzer Başlıklar

1. siemens sx1
    instability tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 28.12.2006, 23:40
  2. siemens Sx1
    dvoca tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 23.02.2006, 15:07
  3. siemens c 65
    na_name tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 0