PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 678910
50 sonuçtan 46 - 50 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: WildWolf
    Yetişelim çağa artık.
    Doğuda yatırımdan vergi almıyorlar bu bana haksızlık değilmi ?
    kesinlikle haklısın ve hatta eksik bile söylemişsin. Erzurum u bildigim icin buradan bahsedeyim. sehrin hemen girişinde bir suru insaatı yarım kalmış fabrika göreceksiniz. zamanında dogudaki yatırım ve istihdamı arttırmak icin devletten cok ucuza alınan kredilerle temeli atılıp, kredi alındıktan sonra bodrum antalya marmaris gibi yerlere otel yapımında kullanılan boşa akıtılmış devlet paraları yani....
    durum budur.
    calışma saatleri olarak kesinlikle rahat olduklarını bizzat görmüş olmakla beraber bir egitimci icin maaşlarının ben de düşük oldugunu dusunuyorum. milli guvenlik derslerine girdigim lisedeki gibiyse durum. öğretmenlerimiz teknolojiden hakikatten uzak ve tamamıyle öğretmenler odasında gecen muhabbet "maaşın yetmemezliği+özel ders vermek+dershanelere kapak atmak".
    inşallah bu laptop lar alındıktan sonra muhabbet konusu teknoloji ve beraberinde ögrenciye verilen egitimin görsel ve işitsel olarak daha fazla akılda kalıcı bir hale getirilmesine döner.
    umarımmmm...

"tequila66679" belki görev yaptığın yer dolayısıyla pek rahat olmayabilirsin fakat askerlerin gerçekten çok güzel imkanları var Türkiye'nin en güzel tatil yerlerinde tatil yapabiliyorsunuz,yemekler v.s. neredeyse bedava,maaşınızın gecikmesi diye bir olayınız yok.Maaşlarınız gayet güzel,bizim millette birde üniforma saygısı var bunu her gittiğiniz yerde kullanabiliyorsunuz ve daha bir çok şey..
    Keşke şu ülkenin kaynakları askeriye aktarılacağına eğitime ve bu tür kampanyalara aktarılsa...
    Yok yani benimde subay arkaaşım var arada takılırım
    -Ulan sömürdünüz ülkeyi be! diyerek

Kolay gelsin...

Alıntı Orijinalini Gönderen: startaylan
    "tequila66679" belki görev yaptığın yer dolayısıyla pek rahat olmayabilirsin fakat askerlerin gerçekten çok güzel imkanları var Türkiye'nin en güzel tatil yerlerinde tatil yapabiliyorsunuz,yemekler v.s. neredeyse bedava,maaşınızın gecikmesi diye bir olayınız yok.Maaşlarınız gayet güzel,bizim millette birde üniforma saygısı var bunu her gittiğiniz yerde kullanabiliyorsunuz ve daha bir çok şey..
    Keşke şu ülkenin kaynakları askeriye aktarılacağına eğitime ve bu tür kampanyalara aktarılsa...

Kolay gelsin...

Alıntı Orijinalini Gönderen: startaylan

Kolay gelsin...
    eger zamanında terör denilen seyin cıkmasına meydan verilmeyecek sekilde bilincli ve egitimi yuksek bir toplum olsaydık ne bu kadar cok sehidimiz olurdu ne de bu kadar cok terörle mucadeleye kaynak aktarılırdı.

ayrıca ülkeler arası siyaset ve ticaret geregi silah sanayinde her turlu techizat arac ve silahın fiyatı maliyetinin cok cok cok ustundedir. ve jeopolitik olarak bulundugumuz konuma ve son 10 yılda bir sekilde savas cıkmıs ülkelere bakarsan türkiyenin neden kendi askeri techizat ve silahında modernize olmak zorunda oldugunu anlarsın.

bir diger husus aktarılan askeri kaynaklar hicbirimizin cebine girmiyor. ülke savunması icin kullanılıyor.(HATIRLATİİMM)

egitime aktarılması gereken kaynakları TSK ya ayrılan kaynagın icinde diil, banka hortumlayan serefsizlerin cebinde aramanı tavsiye ederim. egitim seviyesinin bu hale gelmesinin en büyük sebebi devleti dolandıranlardır.

görev yaptıgım yerin rahat olmasını bekleyemem cunku zor kosullar icin egitildim. ve bundan da en ufak bir şikayetim yok.

lütfen sevgili arkadaslarıma sesleniyorum. bir konuda yorum yaparken konunun detaylarını arastırmadan ve bizzat yasandıgı ortamı görüp yasamadan karar vermeyin.son derece haksız yorumlar acıga cıkabiliyor.hersey medyada gördügünüz, istanbul,ankara,izmir'den takip ettiginiz gibi diildir. ögretmenlerin durumu kırsal kesimlerde gercekten cok kotu. tayin oldugu yerden kacmayıp gercekten bu ulkeye biseyler verme derdinde olan ve cogunlugu kırsal kesimde yasayan ve binbir zorlukla mucadele eden genc öğretmenlerimizi bizzat kendim gördüm. bingöl,tunceli,diyarbakır,hakkari,siirt,mardin,van ... vs vs vs

umarım bu kampanyadan onlarda yararlanır, egerki amacına hizmet ederse bunun ülke egitimine buyuk katkı saglayacagını dusunuyorum. ve hatta gec kalınmıs bir girişim olarak görüyorum.

forumla ilgisiz gibi görünen kesimler icin herkesten özür...
    saygılarımla....

Allah fakir kulunu sevindirmek için,önce eşşeğini kaybetirir sonra buldururmuş.öğretmen arkadaşıma sormuyorlar yaşamında aldığın ücretle yaşamını asgari düzeyde sürdürebiliyormusun?tanıdığım çok arkadaş ailede çalışan tek kişi ve üniversitede öğrenci okutanlar var.Ev kira,elektrik,su,yakacak,telefon hatta çoğu insan bir kotla günlerce idare ederken onlar öğrenciler,velilere ve hatta 657 mevzuatına uygun giyinmek zorundalar.Kısaca örnek olmalılar.çocuklarımızın donanımlı yetişmesi gerktiği konusunda hepimiz hemfikiriz kanımca bu konu çok abartıldı ve bence bu bir dayatmadır.Piyasada okadar parayı veren her yerde bulabilir.Gerçekten eğitim için birşeyler yapılacaksa öğretmenleri,eğitimi finanse eden kişi yada kuruluş gibi gösterip bundanda kendilerine pay çıkarıp şark kurnazlığıyla türbinlere oynamaktan vazgeçip,yukarda asker arkadaşımın belirttiği hortumların birazını eğitime kanalize etseler birçok sorun çözülür.Ayrıca bilgisayar olunca eğitimde herşeyin bir sihirle hallolmayacağını zamanla göreceğiz.

Benzer Başlıklar

1. Ram yarı performansta mı çalışıyor?
    buyey tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 20.01.2006, 17:09
  2. Ferrari fiyatına notebook
    WRC tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 16.06.2005, 23:40
  3. 6630 fiyatına değermi?
    Toad tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 15