2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
  1. Varsayılan visual basic te portlara giriş yapmayı bilen var mı!

    arkadaslar visual basic te portlara giriş yapmayı bilen arkadaslar varsa yardımcı olabilir mi?

  2. #2

    Varsayılan

    portlara giris yapmaktan kastin kullanmak mi ?

    muhtemelen Xp kullanmaktasin. onun icin inpout32.dll dosyasini kullanman gerekir. bu sadece xp icin degil. tum nt tabanli sistemler icin.

    internette inpout32.dll dosyasini aratirsan Vb ile portlari nasil kullanacagini bulursun. yok bulamadim dersen yardimci olurum

    kolay gelsin...

Benzer Başlıklar

  1. live xp cd si yapmayı bilen varmı?
    sampu tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 08.07.2008, 03:05
  2. visual basic bilen var mı? formlar hakkında
    mahser tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 07.08.2006, 18:38
  3. banner yapmayı bilen yokmu??(ACİL)
    c-ahmet tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 09.10.2005, 19:16
  4. free microsoft visual basic 6.0 ya da visual c++ 6.0 nerden
    atakurt tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 20.09.2005, 22:09

Gönderim İzinleri

  • Yeni başlık açamazsınız
  • Yanıt yazamazsınız
  • Eklenti gönderemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •