Sayfa 1 / 2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar
  1. #1

    Unhappy Realtek Ses Sorunu ????

    Selam Arkadaşlar.
    Pc me format attım driver cd sinden driverlerini yükledim otamatik olarak kendisi yüklüyor zaten.
    Fakat relatek de yüklenmesine rağmen pc den ses çıkmıyor ?
    yanlış yada eksik yüklenmiş olabileceğini düşünerek sildim ve tekrar yükledim ama hayır yine sesçıkmıyor
    proğram ekel kaldırda sprun yok yüklenmiş gibi görünüyor
    denetim masasında da yüklenmiş gibi görünüyor?
    fakat denetim masasında herhangi bir belirti yok
    hepsinin resmini ekledim umarım bu konuda bana yardımcı olabilirsiniz


  2. #2

    Varsayılan

    Ses kartını çıkarıp mümkünse başka bir slota takın. Ya da çıkarıp tozlarını alıp tekrar takın ve sürücüleri tekrar yüklemeyi deneyin. Olmadı internetten yeni driver indirip kurun.

  3. #3

    Varsayılan

    Alıntı Orijinalini Gönderen: msgstr Mesajı Görüntüle
    Ses kartını çıkarıp mümkünse başka bir slota takın. Ya da çıkarıp tozlarını alıp tekrar takın ve sürücüleri tekrar yüklemeyi deneyin. Olmadı internetten yeni driver indirip kurun.
    ses kartı yok benim ana karta kendinden ses kartı var sanırım
    ana karta
    internetten aynı sürümü indirdim kurdum olmadı
    yeni diriver derken ?

    bu sorunu nasıl çözeceğim bilmiyorum

    ana kartım

    ga 965p - s3

  4. #4

    Varsayılan

    http://europe.giga-byte.com/FileList...tek_azalia.exe
    Bu driverı deneyin. Olmazsa yeni bir ses kartı gerekebilir.

  5. #5

    Varsayılan

    Alıntı Orijinalini Gönderen: msgstr Mesajı Görüntüle
    http://europe.giga-byte.com/FileList...tek_azalia.exe
    Bu driverı deneyin. Olmazsa yeni bir ses kartı gerekebilir.
    :cry:
    olmadı yine
    ses kartı yok bende nasıl değişecek peki ?

  6. #6

    Varsayılan

    Alıntı Orijinalini Gönderen: 3765 Mesajı Görüntüle
    tuhaf gelebilir ama bios'a baktınmı? ordan disebl olabilir benim realtek hd onbord ses kartı birkere yaptı bunu.
    biostan birşeyler yaptım ama...
    load defoul yazan yere yes dedim sadece
    başka nasıl yapılıyorsa ayrıntılı yazarsanız onuda denerim

  7. #7

    Varsayılan

    Alıntı Orijinalini Gönderen: 3765 Mesajı Görüntüle
    çokgarip normalde düzgün çalışması gerek aygıt yöneticisinde gözüküyor? benim yaptığım onu kaldırdım restart yaptım anakartın cd vardı xp başladıktan sonra cd'den kurdum xp yeni donanım bulundu yükleyimmi? dediğinde ona hayır deyip realtek setup zımbırtısı ile kurdum inf vs. vardı kurdum çalıştı...
    evet bende ona şaşıyorum herşey normal görünüyor proğram hatasız yükleniyor ama görüntü var ses yok
    peki siz biostan nasıl yaptınız?

  8. #8

    Varsayılan

    onboart yazan heryeri enabled yaptım relateği sildim yeniden yükledim yine olmadı
    gözden kaçırdığım varmı diye tekrar deneyecem bakalım

  9. #9

    Varsayılan

    bios görüntüsü bu şekilde yanlış var varmı acaba ?


  10. #10

    Varsayılan

    Arkadaşların dediklerini sen yine dene eğer olmazsa sana cebini yakmayacak kaliteli bir ses kartı öneriyorum.
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni....1-Ses-Kartlari

Benzer Başlıklar

  1. Realtek Sorunu
    saqopa_16 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 27.08.2008, 18:07
  2. Vista Realtek(Mikrofon Sorunu) Sorunu
    izmirlim90 tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 04.06.2008, 00:45
  3. REALTEK HD DEFİNİTİON ses sorunu
    emrahcagigan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 11.05.2008, 20:47
  4. ses karı sorunu(realtek)
    osmanfb123 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 02.05.2008, 01:38
  5. Realtek ses ve internet bağlantı sorunu
    kambig tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 30.04.2008, 01:54

Gönderim İzinleri

  • Yeni başlık açamazsınız
  • Yanıt yazamazsınız
  • Eklenti gönderemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •