3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
  1. Varsayılan aspx de ürüne tıklandığında baska sayfada o ürünün bil. veri tabanından gelsin acilll

    aspx de ürüne tıklandığında baska sayfada o ürünün bil. veri tabanından gelsin acilll vb. den yazıyorum lütfen yardım edin acill

  2. Varsayılan

    HTML mantığı:
    <a href="Buraya adres gelecek"><img src="Burası resim adresi" (tabi varsa diğer değerler border,alt,width vs...) /></a>

    Sitenin asp.net olduğunu ve veri tabanından okunduğunu varsayarak:
    <asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" NavigateUrl="Buraya adres gelecek" ImageUrl="Burası resim adresi"></asp:HyperLink>

    c# kodu:

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // İşlemler ....

    //Verilerin string değişkenlerinde olduğunu varsayıyoruz
    HyperLink1.NavigateUrl = link_adresi;
    HyperLink1.ImageUrl = resim_adresi;

    // İşlemler ....
    }

  3. #3

    Varsayılan

    Alıntı Orijinalini Gönderen: SuperProgrammer Mesajı Görüntüle
    HTML mantığı:
    <a href="Buraya adres gelecek"><img src="Burası resim adresi" (tabi varsa diğer değerler border,alt,width vs...) /></a>

    Sitenin asp.net olduğunu ve veri tabanından okunduğunu varsayarak:
    <asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" NavigateUrl="Buraya adres gelecek" ImageUrl="Burası resim adresi"></asp:HyperLink>

    c# kodu:

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // İşlemler ....

    //Verilerin string değişkenlerinde olduğunu varsayıyoruz
    HyperLink1.NavigateUrl = link_adresi;
    HyperLink1.ImageUrl = resim_adresi;

    // İşlemler ....
    }
    peki hangi ürünün bilgileri olduğunu nasıl çekecek kod doğru ama eksik


    eğer bu işlermi aynı sayfada yapacaksanız;

    Urun.aspx sayfasında ürüne tıklandığı vakit verilen Hyperlink şöyle olmalı Urun.aspx?UrunID=[Ürünün ID si]
    Urun.aspx.cs sayfasında ise

    Page_Load eventına
    {

    if(!Page.IsPostback)
    {

    }else
    {

    string id = Request.QueryString["UrunID].ToString();
    // böyle yaparak urunun ID sini almış olursunuz ve sonrada bu id ile sql sorgusu yaparak o ürünün bilgilerini alırsınız
    sql = "SELECT * FROM Urun WHERE UrunID="+id.ToString();

    // gibi..

    }
    }

Benzer Başlıklar

  1. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 22.02.2012, 02:56
  2. veri tabanından listbox a değer atamak
    ic3ll tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 03.03.2008, 13:14
  3. Asp de URL Satırına Göre Veri tabanından ver alma
    bestofatk tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 23.01.2006, 13:16
  4. delphide veri tabanından veri okuma
    fatihacar tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.01.2006, 22:20
  5. Veri tabanından alınan haberi düzenleme
    PETERVARADIN tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 17.03.2005, 22:38

Gönderim İzinleri

  • Yeni başlık açamazsınız
  • Yanıt yazamazsınız
  • Eklenti gönderemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •