2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
-
19.12.2015, 13:01 #1
localhost sorunu bir türlü çözemedim
Merhaba arkadaşlr PHP ye yeni başladım bilgisayarıma xampp ı kurdum ancak yazdığım notepat++ ile yazdığığm kodları localhostta (tarayıcıda) görüntüleyemiyorum notepad++ ile yazdığım kodaları c:/xampp/htdocs içine dosya adını örneğin yeni.php kayıt türünüde PHP yaparak kayıt ediyorum ancak kodları localhosta çağırdığımda tarayıcıda php kodları olduğu gibi yazıyor. apache önce yeşil yanmıyordu Port ayarını 80 den 81 e aldım SSL port ayarını ise 443 den 444 e aldım ve yeşil yanmaya başladı resimler i aşağıda gönderiyorum. Yardımlarınız için tşkler.
<html>
<head>
<title>bu bir deneme</title>
</head>
<body>
<?php
printf(“Bu bir PHP dosyasıdır.<br>\n”);
print(“Bu bir PHP dosyasıdır.<br>\n”);
echo (“Bu bir PHP dosyasıdır.<br>\n”);
echo “Bu bir PHP dosyasıdır.<br>\n”;
?>
</body>
</html>
bady etiketinin arasında kalan kodları tarayıcı olduğu gibi görüntülüyor yazdırıyor
örnek <?php
echo "merhaba dünya";
?>php
bu kodları tarayıcıda olduğu gibi görüntüleniyor.SuskunLuGum AsaL£timĐendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!..:
-
21.12.2015, 00:03 #2
arkadaşlar çözdüm aynı sorunu yaşayanlar PHP editörünü değiştirmeleri gerekiyor notepat++ da PHP kodlarını çeviremiyor.
SuskunLuGum AsaL£timĐendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!..:
Benzer Başlıklar
-
Laptop'umda çok karakteristik bir donma var ve çözemedim sorunu bir türlü.
JbDemon tarafından Donanım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 03.05.2013, 20:58 -
Bir türlü çözemedim bu sorunu...
husamland tarafından Donanım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 26.08.2011, 01:14 -
samsung hdd sorunu:çözemedim bi türlü.
marjin84 tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 28.07.2009, 12:27 -
Bir türlü çözemedim????
dehakkk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 18.09.2006, 16:53 -
XP de ağ sorunu > bi türlü çözemedim >
eljahad tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 05.11.2004, 00:49
Hangi iptv yi tavsiye edersiniz?
Bugün, 08:07 / Teknoloji