1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
-
23.08.2019, 02:33 #1
- Katılım Tarihi
- 2019
Php Tablo Filtreleme Yardım
Merhaba,
Php de yeniyim.
Yaptığım sistemde plakaları veritabanından alt alta tablo şeklinde çekebiliyorum.
Ekte nasıl listelediğimi görebileceğiniz bir resim hazırladım.
Fakat yapmak istediğim şey : https://www.jqueryscript.net/demo/jQ...g-Dynamitable/
sitesindeki gibi bunlara filtre verebilmek..
Yani üstte plakalardan herhangi birini yazınca filtrelemesi veya isim veya daire..
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkür eder herkese hayırlı günler dilerim..
Kod:<?php include ("baglan.php"); echo "<table border='1'>"; echo "<tr><thead> <th><b>Daire No</b></th> <th><b>Isim</b></th> <th><b>Soyisim</b></th> <th><b>Plaka</b></th> <th><b>Marka</b></th> <th><b>Model</b></th> <th><b>Renk</b></th> <th><b>Not</b></th> </tr></thead>"; $verileriCek = mysql_query("SELECT * FROM `ft_form_140` WHERE `plaka` IS NOT NULL AND `aktifmi` = 'Aktif' ORDER BY `daireno`"); while ($b=mysql_fetch_array($verileriCek)){ $daireno = $b['daireno']; $isim = $b['isim']; $soyisim = $b['soyisim']; $plaka = $b['plaka']; $marka = $b['marka']; $model = $b['model']; $renk = $b['renk']; $aracnot = $b['aracnot']; echo "<tr> <td>$daireno</td> <td>$isim</td> <td>$soyisim</td> <td>$plaka</td> <td>$marka</td> <td>$model</td> <td>$renk</td> <td>$aracnot</td> </tr>"; } echo "</table>"; ?>
Benzer Başlıklar
-
Mac adresi filtreleme !
Tevez51 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 13.08.2013, 13:55 -
Adres Filtreleme
MehmetEfeUGUR tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 04.08.2013, 14:00 -
Dreamweaver 4 tablo oluşturamıyorum acil yardım
dd_dogan tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 29.12.2009, 14:13 -
yardım!!Cde tablo çizimi
senemezgi tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 25.05.2006, 07:59 -
html'de tablo içinde tablo oluşturulabilir mi?
gokturk tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 28.08.2004, 14:20
Kulaklığın sol tarafından çok az ses...
Dün, 23:14 / Donanım