PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 61 / 648 İlkİlk ... 115157585960616263646571111161561 ... SonSon
3239 sonuçtan 301 - 305 arası sonuçlar

Celal ilgin için teşekkür ederimm...Ben monster pek düşünmüyorum trb da..bi bozulsa...Onunla kargo fln ugraşmak istemem burdan tükkana veririm ne yaparsa yapsınlar
    Kaardeş bende ACer yattı kafam ama..şunu düşünüyom buekran kartları öyle adamın kafasını karıştırıyoki bir yerde bu ekran kartı için 256 mb paylaşımsız 256 mb paylaşımlı diyor bir yer 128 net diyor...Bana kesin bişey dersençok sevinecem..
    Peki 2.sırada asus ile acer arasında...
    harddisk harici çok fark varmı

Caner bu seçdiğim monster laptop 1 ayda 200ytl düştü halada düşeceğe benziyor..

sen laptopu aldın içinde neler vardı.. tv bağatı kablosu o resimlerde gördüğüm sarı yuvaya mı bağlanıyor yani o kabloyla direk laptop görüntüsünü tv ye aktarılıyor..?
    En son burak90 tarafından düzenlenmiştir: 26.07.2007 00:11

Caner bu seçdiğim monster laptop 1 ayda 200ytl düştü halada düşeceğe benziyor..
    nasıl 200 ytl düştü anlamadım kardeş.

Celal ilgin için teşekkür ederimm...Ben monster pek düşünmüyorum trb da..bi bozulsa...Onunla kargo fln ugraşmak istemem burdan tükkana veririm ne yaparsa yapsınlar
    böyle dedin beni ezdin geçtin. Çünkü bende yeni bir monster kullanıcısıyım. ben teknik servisine fazlasıyla güveniyorum. Dizüstü alanında kendini kanıtlamadıgı için diger firmalardan avantajlı oldugunu düşünüyorum. çünkü şu anda gelişme aşamasında. Acer-sony-toshibanın garantisi ne kapsıyorsa monster da onu kapsıyor. Hiç bir firma kafasına göre garanti veremez. Yine güvenemezsen 30 dolara teknokask sigorta var. Bunu yapmak mantıklı çünkü notebooklar cep tellerinden sonra en çok çalınan elektronik aletler. Ve hiç bir firma üstüne su dökülen bir notebooku garantiye almaz sigorta alır. Ayrıca 15 gün koşulsuz iade var. Al kullann 10 gün falan. memnun kalmazsan paranı geri al. Ölü pikselde de birebir degişim yapıyorlar.

sen ekran kartından mb ta bakma o önemli degil.
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-...ist.844.0.html
    bu siteyi incele. burda sıralama yapmışlar ekran kartlarını benchmark sonuçları var. yüksek puan alan daha iyidir diyebiliriz

Ok...Kusura bakma..Bunu dememde sebep ben teknolojiden yana şanslı değilim...MAsaüstü pc mi aldım ankarada 2 defa ankaraya gitti gene ihtiyacı var gitmeye..Yani bu beni yoruyo..Çok yogun çalışıyom yıl içinde..gitti geldi ugraşmayacam sadece allah korusun bozulursa verecem burda dükkana gelince gel al desinler
    ama saygı duyarım monster da kullanıyosan..

2.900 civarlardaydı şimdi 2.700 civarlarda..

Alıntı Orijinalini Gönderen: burak90 Mesajı Görüntüle
    sen laptopu aldın içinde neler vardı.. tv bağatı kablosu o resimlerde gördüğüm sarı yuvaya mı bağlanıyor yani o kabloyla direk laptop görüntüsünü tv ye aktarılıyor..?
    Bide çift katmanlı nasıl kullanılıyor.yani 8 gb özel dvd lerlemi olur.??
    En son burak90 tarafından düzenlenmiştir: 26.07.2007 00:51

Benzer Başlıklar

1. dizüstü bilgisayar
    sawo tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 14.05.2010, 10:09
  2. Dizüstü bilgisayar
    carters tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 27
    Son Mesaj: 25.08.2007, 20:51
  3. Dizüstü bilgisayar
    Good4U tarafından Donanım forumunda