PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 9 / 648 İlkİlk ... 56789101112131959109509 ... SonSon
3239 sonuçtan 41 - 45 arası sonuçlar

laptop alıcağım fakat karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    yardım larınızı lkink şeklin e verer seniz sevinirim +ram 1024 olursa süper olr
    ben 2 tane düşün düm

Sony VGN-FE11M CoreDuo 1.66 1GB 100GB 15.4W

2738,53 YTL KDV Dahil

HP RP948EA DV6185 C2D T5600 1GB 120GB 15.4 XPMCE

3037,45 YTL KDV Dahil

bu mesajı başka konu başlığı altına attım. ve buraya yonlendırıldım.ılgınenen arkadaşa teşekkur ederım.bu bölumdekı yazıları okudum ve lınklerı ınceledım.
    en azından fıkır edındım. marka olarak acer peckart bell,toshıba tavsıyelerı vardı. monster lara baktım çok guzel görunuyorlar.
    fakat 17 akran olarak yok gıbı aradıklarım arasında.
    arkadaşlar core duo ıstemıyorum sonoma, pentıum yada ne ıyı bır işlemcı ıse olur.
    yardım edın lutfen .

oyun ,3d ,grafık için kullanacağım.Core duo olmasına gerek yok dıyorum.
    ama sağlam bır işlemcı ve paylaşımsız 256mb yada 512 mb ekran kartına ıhtıyacım var.
    kart okuyucu ve usb gırışı ıstıyorum ayrıca kan-merasının üzerınde olması gerekmıyor.
    ekranın özellıkle 17 olmasını ıstıyorum.

pıyasaya epeyce baktım.
    bır kaç model var ancak bırınde özellıkler mevcut ama ekran 15,4 çıkıyor ve vazgecıyorum.
    düşüncem 17 ekran ve sağlam bır 2.0 işlemcı yada 1.80 cıvarı işlemcı almak ve ekran kartını en az 256 alıp ilerde yukseltebılecegım bır iç dızayna sahıp olmak.ardından de ram yukseltmesıne gıtmek.
    en az 1gb olması şart ıhtıyaçlarım için.
    arkadaşlar, bana 17 ekranda olan ve duo core olmayan ancak ıntel pentıum olabılır ve hard dısk, ram, vs.. yukseltebılecegım bır notebook tavsıye edermısınız ?
    işlemcı konusunda zayıfım karar veremedım ve sökulup yukseltılebılır parçaları tam anlayamıyorum.
    anlaşılmayan şeylerı ızah edebılırım sıze. lütfen yardım edın.
    bütçem 1,800 ,, 2,00 mılyar cıvarı..

saygılar

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: sirine71
    bu mesajı başka konu başlığı altına attım. ve buraya yonlendırıldım.ılgınenen arkadaşa teşekkur ederım.bu bölumdekı yazıları okudum ve lınklerı ınceledım.
    en azından fıkır edındım. marka olarak acer peckart bell,toshıba tavsıyelerı vardı. monster lara baktım çok guzel görunuyorlar.
    fakat 17 akran olarak yok gıbı aradıklarım arasında.
    arkadaşlar core duo ıstemıyorum sonoma, pentıum yada ne ıyı bır işlemcı ıse olur.
    yardım edın lutfen .

oyun ,3d ,grafık için kullanacağım.Core duo olmasına gerek yok dıyorum.
    ama sağlam bır işlemcı ve paylaşımsız 256mb yada 512 mb ekran kartına ıhtıyacım var.
    kart okuyucu ve usb gırışı ıstıyorum ayrıca kan-merasının üzerınde olması gerekmıyor.
    ekranın özellıkle 17 olmasını ıstıyorum.

pıyasaya epeyce baktım.
    bır kaç model var ancak bırınde özellıkler mevcut ama ekran 15,4 çıkıyor ve vazgecıyorum.
    düşüncem 17 ekran ve sağlam bır 2.0 işlemcı yada 1.80 cıvarı işlemcı almak ve ekran kartını en az 256 alıp ilerde yukseltebılecegım bır iç dızayna sahıp olmak.ardından de ram yukseltmesıne gıtmek.
    en az 1gb olması şart ıhtıyaçlarım için.
    arkadaşlar, bana 17 ekranda olan ve duo core olmayan ancak ıntel pentıum olabılır ve hard dısk, ram, vs.. yukseltebılecegım bır notebook tavsıye edermısınız ?
    işlemcı konusunda zayıfım karar veremedım ve sökulup yukseltılebılır parçaları tam anlayamıyorum.
    anlaşılmayan şeylerı ızah edebılırım sıze. lütfen yardım edın.
    bütçem 1,800 ,, 2,00 mılyar cıvarı..

saygılar
    Merhaba;

Öncelikle arama kriterlerinizi değiştirmeniz şart, neden mi?

Piyasada,

+tespit ettiğiniz fiyat aralığında 17'' ekran bulmak çok zor.
    +hadi buldunuz diyelim paylaşımsız grafik kartı içermesi çok zor..

Core Duo istemem demişsiniz fakat ne kadar güncel ürün seçerseniz o kadar geç değişim ihtiyacı hissedersiniz..

iyi günler..

merhaba,
    öncelıkle cevap yazdıgınız ve vakit ayırdıgınız için teşekkur ederım.

cevabıunızı okdum.Peki core duo 2 konusunda hem fikir olup dahıl edelım.Bende baktım 17 ekran gerçektende yok gıbı bu fıyat aralıgında.ya ekranı 15.4 yapacagım yada butçemı arttıracagım.
    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/s...oduct=M43M5701

bu makınayı begendım gıbı. ancak özellıklerınden yukseltılmesı olanaksızz olan varmı bılmıyorum. yada dıyorum ki http://www.pcsatis.net/asp/show_stoc...WS20M86WA5XVGA bu mu olsun ..ekran 17 degıl ama ozellıklere göre makına ıyı gıbı. ekran kartını ve hard dıskı yukseltebılırız degılmı ?

monsterler hakkında kullanan kımselerden varmı kötu tecrubesı olan?

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/s...oduct=T25S96J1

bu fıyata bu özellıkler nasıl ? ne dersınız acaba ? bu üçü arasında kararsız kaldım.ınceleyıp bana yorumlarmısınız ?
    saygılar

arkadaşlar vestel laptop kullan arkadaşımız varmı yada bu laptop lar hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirmi ?? şimdiden sağolun

kolay gelsin

Benzer Başlıklar

1. dizüstü bilgisayar
    sawo tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 14.05.2010, 10:09
  2. Dizüstü bilgisayar
    carters tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 27
    Son Mesaj: 25.08.2007, 20:51
  3. Dizüstü bilgisayar
    Good4U tarafından Donanım forumunda