PCnet
Geri Dön   PCnet > İnceleme > Ürün İnceleme ve Tavsiye
Bu Sayfayı Yenile Dizüstü Bilgisayar Tavsiyeleri
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#476) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Yer: www.ielforum.com
Varsayılan 20.09.2007, 22:12

streetwalker oyun oynamam diyosan cok para veriyorsun. arada sırada yada devamlı oyu oynamak, arada hiç fark yok. eger oyun oynarım diceksen bütçen az. yok ben oynamam ersen bütçen cok
Alıntıyla Yanıtla
  (#477) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 21.09.2007, 01:52

[quote=celalcaner;1041968]
Alıntı:
arakdaslar merahaba ,soruyu tam olarak nereye yazıcagımı bulamadım kusurabakmayın.
bir arkadasım amerikadan su laptop ı almayı dusunuyor :
http://www.circuitcity.com/ssm/Speci...cation.do#tabs
bide 1GB lık ram takviyesi yapıcak ,ram update i konusunda da bir ürün seçtik ama dogru mu sectik bilmiyorum ,onun linkide su :
http://www.circuitcity.com/ssm/Speci...cation.do#tabs
bu ram update için dogru seçimmidir arkadaslar bilgisi olan varsa ,yazarsa cok sevinirm. bide son bir soru ,bu ram in bimekste de aynısında gordum fakat aynısımı degilmi emin olamadım
http://www.bimeks.com.tr/product.jsp...1076&ref=007.1
bu o ram in aynısı mı acaba ? fiyat baya farklı da o yüzden emin olamadım (bide resimleri de farklı)
yardımlarınız için şimdiden cok tesekkurler[/QUOTE

evet kesinlikle ram upgrade gereksiz. yüzde 1 bile farketmez. zaten o laptop oyun için degil ki. ofis ve internet işleri için
ya laptop i arkadasım alıyor ,kendisi daha cok deiginiz gibi okul -ofis isleri icin kullanıcak ,ama oyun oynamayı da sever ve buyuk ihitmalle oyun için de kullanıcak (tabi birincil amac oyun degil),oyun icin iyi degil diyorsunuz ama benim simdi tam olarak anlayamadıgım bisey var(bu konuda biraz bilgisizim bagıslayın),benim evdeki pc min ozellikleri bu laptop dan cok daha kotu ,ona ragmen (grafik ozelliklerini biraz kısarak) rahatca her oyunu oynuyorum. Bu laptopta niye oynayamasın ki ?
Alıntıyla Yanıtla
  (#478) Eski
Forum Gurusu

fgurhanf Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: 55. Mknz. P. Tugayı. 4. Hud.
Varsayılan 21.09.2007, 02:41

[quote=monuraslan;1042074]
Alıntı:
Orijinalini Gönderen: celalcaner Mesajı Görüntüle

ya laptop i arkadasım alıyor ,kendisi daha cok deiginiz gibi okul -ofis isleri icin kullanıcak ,ama oyun oynamayı da sever ve buyuk ihitmalle oyun için de kullanıcak (tabi birincil amac oyun degil),oyun icin iyi degil diyorsunuz ama benim simdi tam olarak anlayamadıgım bisey var(bu konuda biraz bilgisizim bagıslayın),benim evdeki pc min ozellikleri bu laptop dan cok daha kotu ,ona ragmen (grafik ozelliklerini biraz kısarak) rahatca her oyunu oynuyorum. Bu laptopta niye oynayamasın ki ?
Şimdi oyundan beklenti kişiden kişiye değişir, Siz örneğin 800x600 çözünürlükte sn de 15fps ile tüm düzelteme ve efektler kapalı oyundan oldukça zevk alırken ben minimum 1024x768 2xAA 30fps ile oynamaktan haz duyuyorum.

Notebook'larda ekran kartı eğer paylaşımlı ise alabileceğiniz min performansı elde edersiniz.

iyi günler..
Alıntıyla Yanıtla
  (#479) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 21.09.2007, 02:44

tabi haklısınız ,ben genellikle garafik özellikleri orta duzeyde acıkken rahat edebiliyorum.Ve zaten ne yazıkki oyun oynamaya cok vaktim olmadıgı için buda yeterli geliyo bana ,(laptop ı alacak arkadasım için de aynısı gecerli asagı yukarı ) Bide birsey daha sorucam ,simdi bu ram update ine gerek yok dediniz ya ,bunu su anlamda mı soylediniz ,"bu zaten bir oyun laptopu degil
,oyun oynamayacagı içinde almasına gerek yok"
yoksa" oyun oynasa dahi performansı hiç degiştirmez " anlamında mı ?

En son monuraslan tarafından düzenlenmiştir : 21.09.2007 02:48.
Alıntıyla Yanıtla
  (#480) Eski
Forum Gurusu

fgurhanf Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: 55. Mknz. P. Tugayı. 4. Hud.
Varsayılan 21.09.2007, 02:59

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: monuraslan Mesajı Görüntüle
tabi haklısınız ,ben genellikle garafik özellikleri orta duzeyde acıkken rahat edebiliyorum.Ve zaten ne yazıkki oyun oynamaya cok vaktim olmadıgı için buda yeterli geliyo bana ,(laptop ı alacak arkadasım için de aynısı gecerli asagı yukarı ) Bide birsey daha sorucam ,simdi bu ram update ine gerek yok dediniz ya ,bunu su anlamda mı soylediniz ,"bu zaten bir oyun laptopu degil
,oyun oynamayacagı içinde almasına gerek yok"
yoksa" oyun oynasa dahi performansı hiç degiştirmez " anlamında mı ?
Şöyle bir genel yanılgı var ne kadar çok bellek o kadar iyi. Ama aslında ne kadar çok kullanılabilir bellek o kadar iyi olması gerekir doğru olanı. Günümüz işlemleri için 1024 mb bellek oldukça yeterli gelmekle birlikte üzerini ve daha fazlasını çok ender olarak gerektirecek eylemler yaparız bilgisayarlarımızda, sizde aygıt öneticisi içerisinden en çok ne kadar bellek kullandığınıza bakabilirsiniz. Bunun çok nadir 1024 mb ulaştığını görürsünüz.

Ayrıca extra masraf çıkacak olan bu ram takviesinden ise bu bütçeyi de notebook parasına ekleyip çok daha iyi paylaşımsız bir ekran kartına sahip bilgisayar da etcih edilebilir bana kalırsa..

iyi günler..
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Dizüstü bilgisayar carters Donanım 27 25.08.2007 22:51
Dizüstü bilgisayar Good4U Donanım 15 24.08.2006 05:33
Dizüstü bilgisayar karamurat Donanım 5 18.08.2005 13:34
dizüstü bilgisayar sokak_cocugu Donanım 1 03.07.2005 22:04
dizüstü bilgisayar sawo Donanım 3 16.06.2004 20:01

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

33 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 2 yanıt

236 gösterim, 4 yanıt

24 gösterim, 3 yanıt

119467 gösterim, 1115 yanıt

0 gösterim, 3 yanıt

0 gösterim, 1 yanıt

14 gösterim, 2 yanıt

58 gösterim, 6 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt