PCnet
Geri Dön   PCnet > İnceleme > Ürün İnceleme ve Tavsiye
Bu Sayfayı Yenile DİZÜSTÜ bilgisayar alacağım
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#6) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 30.07.2007, 21:57

Bende aynı şeyi söylecektim. monster kimdir servisleri nasıldır? Sitesinde bulamadım kesin vardır biryerlerinde ama ben bulamadım herneyse asıl sorun bir bilgisayar diğerinden iyidir nasıl denilebilirki*

İşlemci intel, ekran kartı nvidia, ram kingston vs. neresi monster yada datron bu durumda?

Fiyat diyeni anlarım, servis diyeni anlarım da aynı konfigürasyonda bu iyi bu kötü demek biraz anlamsız gibi.
Alıntıyla Yanıtla
  (#7) Eski

BySessiZ Kullanıcısının Avatar'ı

Varsayılan 30.07.2007, 22:03

hepsi aynı konfirgasyın kullanıyorlar ama sadece fiyat farkaları var ufakta olsa..bunca marka ufak fiyat farklarındanmı ortaya çıkmıştır yoksa kendi sistemlerine uygun kullandık has bir yapıdan mı doğmuşlardır?her laptop üreticisinin sakladıgı özel ve kendine bir has mimari wardır..bugün hp ve acer yanyana getir aynı konfirgasyon olsun hersey aynı olsun ama hp öne geçer.bu nasıl oluyor peki ?bütün markaların kendine has mimarisinden bu fark olusmuyormu?tabi serviste önemli bir etken ama bence konfirgasyonlar arasında parçalar aynı olsa bile farklar önemli..

kolay gelsin...
Alıntıyla Yanıtla
  (#8) Eski

Yer: www.ielforum.com
Varsayılan 30.07.2007, 23:18

Alıntı:
Bende aynı şeyi söylecektim. monster kimdir servisleri nasıldır? Sitesinde bulamadım kesin vardır biryerlerinde ama ben bulamadım herneyse asıl sorun bir bilgisayar diğerinden iyidir nasıl denilebilirki*

İşlemci intel, ekran kartı nvidia, ram kingston vs. neresi monster yada datron bu durumda?

Fiyat diyeni anlarım, servis diyeni anlarım da aynı konfigürasyonda bu iyi bu kötü demek biraz anlamsız gibi.
monsterın bu konf ta eş degeri yok.
Alıntıyla Yanıtla
  (#9) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Red face 31.07.2007, 08:57

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: BySessiZ Mesajı Görüntüle
hepsi aynı konfirgasyın kullanıyorlar ama sadece fiyat farkaları var ufakta olsa..bunca marka ufak fiyat farklarındanmı ortaya çıkmıştır yoksa kendi sistemlerine uygun kullandık has bir yapıdan mı doğmuşlardır?her laptop üreticisinin sakladıgı özel ve kendine bir has mimari wardır..bugün hp ve acer yanyana getir aynı konfirgasyon olsun hersey aynı olsun ama hp öne geçer.bu nasıl oluyor peki ?bütün markaların kendine has mimarisinden bu fark olusmuyormu?tabi serviste önemli bir etken ama bence konfirgasyonlar arasında parçalar aynı olsa bile farklar önemli..

kolay gelsin...
Bende BySessiZ arkadaşımızın bu düşüncesinden dolayı çekiniyorum zaten monsterdan bide monster kasa olarak dışardan bakınca güçlü bi görüntü temsil ediyomu yeterince dayanıklı duruyomu¿
Alıntıyla Yanıtla
  (#10) Eski

Yer: www.ielforum.com
Varsayılan 02.08.2007, 23:09

Alıntı:

kolay gelsin...
bilgisayar işi yüzde yüz karla yapılan bir iş. Her firma bol miktarda karını koyuyor. biri yüzde %60 koysa işte o ucuz oluyor. Aynı konfigurasyonda biri daha az performans verebilir dogrudur ama ne kadar az verebilir onada dikkat et.

bu arada monster kendi üretmiyor kasalarını. google compal yazıp ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Yeni alacağım bilgisayar efecanerdur Teknoloji 3 27.06.2007 17:03
Yeni bilgisayar alacağım ann03 Donanım 21 07.01.2007 00:02
Bilgisayar Alacağım yardım indeterminist Donanım 1 18.12.2006 19:31
yeni bir bilgisayar alacağım... tazmanya Donanım 1 27.02.2005 01:21
Yeni bilgisayar alacağım ancak...! sezaikuyu Donanım 7 25.12.2004 23:49

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

İddaa tahminlerinizi bilgisayarınızdan yapın! İddaa'cılara özel yazılım PCnet Aralık DVD'sinde.

En Son Mesajlar

79 gösterim, 9 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

3195 gösterim, 30 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

59 gösterim, 4 yanıt

98 gösterim, 8 yanıt

30 gösterim, 4 yanıt

6 gösterim, 0 yanıt