PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
21 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Eğer ben bu işin ustasıyım diyorsanız nVidia Quadro ve Ati Fire gl serisine bakın derim.

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: mellick1903 Mesajı Görüntüle
    Eğer ben bu işin ustasıyım diyorsanız nVidia Quadro ve Ati Fire gl serisine bakın derim.

Arkadaşın bu model kartları kullanabilmesi için komple bir kasa toplaması gerekecektir... Elindeki sistemle bu kartları kullanabilmesi oldukça zor...
    Tekrar Merhaba PCnet = )

Alıntı Orijinalini Gönderen: baho73 Mesajı Görüntüle
    herkeze selam
    ben AUTOCAD2008 programıyla 3d projeler hazırlamaktayım fakat bilgisayarım 2d de baya hızlı 3d ye geçtiğimde bayaa yavaşlıyor. lütfen konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana grafik kartı tavsiye edebilirlermi? simulasyon oyunlarında bile bukadar yavaşlamıyor makinem.
    sistemim;
    p4 3.00Ghz işlemci
    1gb ram
    ati radeon x550x 64bit 256mb ekran kartı PCI-E
    80gb samsung 7200rpm hard disk
    Ekran kartı aldırıp masarafa sokmayalım sizi ACAD in ekran kartı için kullandığı HEIDI driver ı yerine ekran kartını kullanmasını sağlamanız yeterli performansı almanıza yetecektir.

Yani şu an acad ekran kartı emülasyonu ile çalışıyor. Özelliklerinden ekran kartını seçmeniz yeterli olacaktır donanımı kullanması için. ACAD bu aralar kullanmadığımdan kurmadım yerini bulamazsanız kurup tam yerini de söylerim.

Bilgisayarı değiştirmeye varan teklif lere de helal olsun diyorum başka ne denebilir bilmemki

Kolay gelsin.

-------------
    En son baho73 tarafından düzenlenmiştir: 29.08.2007 23:49

Alıntı Orijinalini Gönderen: MR_C Mesajı Görüntüle
    Ekran kartı aldırıp masarafa sokmayalım sizi ACAD in ekran kartı için kullandığı HEIDI driver ı yerine ekran kartını kullanmasını sağlamanız yeterli performansı almanıza yetecektir.

Yani şu an acad ekran kartı emülasyonu ile çalışıyor. Özelliklerinden ekran kartını seçmeniz yeterli olacaktır donanımı kullanması için. ACAD bu aralar kullanmadığımdan kurmadım yerini bulamazsanız kurup tam yerini de söylerim.

Bilgisayarı değiştirmeye varan teklif lere de helal olsun diyorum başka ne denebilir bilmemki

Kolay gelsin.
    değerli arkadaşım bu dediklerini nasıl yapacağımı paylaşırsan çok sevinirim.saygılar....:roll:

Benzer Başlıklar

1. ekran kartı tavsiyesi
    umudakosu tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 04.09.2009, 16:28
  2. ekran kartı tavsiyesi
    45BRK45 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 05.01.2007, 13:15
  3. Ekran kartı tavsiyesi
    eser_net_cafe tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13