PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
21 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar

autocad için öyle dx10 muş şuymuş buymuş fazla gerek yok.
    Ha eğer güzel bi kart olsun ne biliyim crysis çıktımı oynayabileyim diyosan al bi tane ama bende autocad kullanıyorum ve emin ol ki ati 9600 bile yetiyor

Alıntı Orijinalini Gönderen: detr1 Mesajı Görüntüle
    autocad için öyle dx10 muş şuymuş buymuş fazla gerek yok.
    Ha eğer güzel bi kart olsun ne biliyim crysis çıktımı oynayabileyim diyosan al bi tane ama bende autocad kullanıyorum ve emin ol ki ati 9600 bile yetiyor

Tabiki yalnız biraz bekletcem şimdi kuruyorum bu arada tahmini olarak araçlar menüsünün altında özellikler seçeneğinde video ile grafikler ile ilgi bir yerlerde. Bir bakabilirmisin. Ben de kurup tam söyleyim.

Tools menüsü en alt seçenek
    options seçerek dialog kutusunu açıyoruz. Çıkan dialog kutusundan system i seçiyoruz.
    3D performance yazan yerdeki butona basıyoruz. Yine bir dialog kutusu açılacak.
    Açılan kutunun sağ yanında ortada bir yerlerde manual tune butonuna basıyoruz.
    Sonra açılan dialog kutusunda enable hardware acceleration check box ını seçiyoruz.

Ve bütün kutulara tamam deyip kaydediyoruz Autocad i kapatıp tekrar açıyoruz.

Bunun bir riski var oda ekran kartı sürücünde ufak bir sorun dahi olsa acad bir daha açılmaz. Tekrar kaldırıp kurman gerekir. Buradaki performans ayarlarını oynayarak ayrıca performans artışı sağlamak ta mümkün.
    Kolay gelsin.

Haklılık payın çok yüksek olabilir ama Autocad gibi (bana göre aciz) bir program için fazla kasıntı bi araştırma yapmayagerek yok. Yani bende inş müh. öğrencisiyim ama hiçte gerek duymuyorum yok işte alacağım ekran kartı ihtiyaçlarımı karşılayacak mı yok bilmem ne. Sanki çoookkk mimarisel birşey yapıyoruz. Betonarme plan işte ne olacak.

Alıntı Orijinalini Gönderen: detr1 Mesajı Görüntüle
    Haklılık payın çok yüksek olabilir ama Autocad gibi (bana göre aciz) bir program için fazla kasıntı bi araştırma yapmayagerek yok. Yani bende inş müh. öğrencisiyim ama hiçte gerek duymuyorum yok işte alacağım ekran kartı ihtiyaçlarımı karşılayacak mı yok bilmem ne. Sanki çoookkk mimarisel birşey yapıyoruz. Betonarme plan işte ne olacak.
    Favorin IDE static ve IDEcad olacak o zaman SAP 2000 ve Xsteel de çelik konstriksüyonda favoriniz olacaktır.

Architectural Desktop (Acad tabanlı) bir de ona göz at bakalım beğenecekmisin.

Ben MDT, Catia, IDEAS, Pro eng taraftarıyım bunlarda size uymaz

Benzer Başlıklar

1. ekran kartı tavsiyesi
    umudakosu tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 04.09.2009, 16:28
  2. ekran kartı tavsiyesi
    45BRK45 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 05.01.2007, 13:15
  3. Ekran kartı tavsiyesi
    eser_net_cafe tarafından Donanım forumunda