PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan AMD Turion 64 X2 çift çekirdekli TL-62(2.10 GHz) işlemci nasıldır

ark.lar linktede belirttiğim gibi alacağım laptopta bu işlemci bulunmaktadır..sizce nasıl performans olarak..amd nin yanma problemlerinden felan kuşkulanmaktayım yardımlarınızı bekliorum..

ayrıca bu model amd nin en üst sewiye kaçıncı modelidir ortalama..

Amd işlemcilerde işlemciye uygun diğer donanımların konfigire edilmesinde biraz zor durum yaşanıyor intel işlemciler de ise donanım sorunu yaşamıyorsunuz. ancak amd işlemcilerde o kadar kötü değil yanma aşırı ısınma gibi problemler işlemciyle uyumsuz olan diğer parcalardan kaynaklanmaktadır. Model olarak da güzel bir serisi ancak reklam değil ama intel almanızı tavsiye ederim

diğer parçalar uyumsuzluğu demişsin..ben linkteki laptopu almayı düşünüorum parça uyumsuzluğu yaşanabilirmi peki

http://www.hepsiburada.com/productDe...bd72077#tablnk

ark.lar bilen yokmuuuu

Alıntı Orijinalini Gönderen: romeo_008 Mesajı Görüntüle
    ark.lar linktede belirttiğim gibi alacağım laptopta bu işlemci bulunmaktadır..sizce nasıl performans olarak..amd nin yanma problemlerinden felan kuşkulanmaktayım yardımlarınızı bekliorum..

ayrıca bu model amd nin en üst sewiye kaçıncı modelidir ortalama..
    yeni çıkan mobil amd işlemcisi sizin alacağınız,gayet başarılı bi işlemci memnun kalacaksınız, laptopun fiyatını uygun bi hale getiriyor ekonomik olduğu için...benzer işlemciyi masaüstünde kullanıyorum ısınma sorunu olmaz...

Benzer Başlıklar

1. Çift çekirdekli GPU?
    intricate tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 15.02.2007, 10:17
  2. cift cekirdekli işlemci resmi
    zafaran009 tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 19.12.2006, 02:23
  3. çift çekirdekli
    benim88 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4