selam arkadaşlar sistemimi yenilemek istiyorum...duyduğum kadarı ilede nisan ayı içerisinde AMD ve İNTEL de fiyat indirimi olacakmış(ne kadar doğru bilemiyorum) almak istediğim parçalar... işlemci : AMD athlon 64x2 dual 6400+(3.2ghz)2MB 940p ram :kingston 2GB dualkit (2*1GB 800mhz) kasa :400 watt feel strom fl550 midt atx
fakat anakartı bir türlü seçemedim gönlüm "asustek M3A AMD770 ddr2 1066mhz 940p" bir diğeri ise "gigabyt MA770 DS3 ddr2 1066mhz" M3A da problem oldugunu bir çok yerde okudum açılışta donmalar resetlemeler falan yapıyomuş gözüm korktu açıkçası gigabyt almak istiyorum sizce nasıldır. teşekkürler.................
Asus M2N32-SLI Deluxe öneririm ben kendime alıcaktım, bulamadım o yüzden asus crosshair aldım.Ama 6400+ için bence en uygun çipset nvidia 570, sli düşünürseniz nvidia 590 olmalıdır..
whooosh önerdiğin kart bendede var ve güzel bi kart ancak phenom desteği yok malesef yani işlemci yükseltmek istediğinde en fazla overclock yapabilir arkadaş
Phenom desteği veriyor ama ht1 olarak yani 2000 mt/s fsb ile eğer phenom kullanıcaksanız HyperTransport 3.0 destekli bir anakart almanızı tavsiye ederim zira ht3 anakartlarda phenom işlemcilerle fsb hızı 5200 mt/s ye çıkıyor..