PCnet
Geri Dön   PCnet > İnceleme > Ürün İnceleme ve Tavsiye
Bu Sayfayı Yenile Creatİve X-fİ Extreme Audİo Notebook Yardim....
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Smile Creatİve X-fİ Extreme Audİo Notebook Yardim.... - 24.03.2008, 22:01

merhaba dostlar ben aranızda yeniyim sormam gereken bir konu var benim fujitsu siemens amilo M1451G marka notebook um var ve ben buna aşağıda belirtmiş olduğum ses kartından almak istiyorum sizce uygunmudur benim notebook a sizden düşüncelerinizi istiyorum.

Ses kartı özellikleri;

MARKA:creative
MODEL:Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Notebook

Notebook un özellikleri;

MARKA:Fujitsu siemens
MODEL:Amilo M 1451G

en kısa sürede yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

En son sword_19 tarafından düzenlenmiştir : 24.03.2008 22:03. Sebep: yanlış yazım
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

ascreus Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2002
Varsayılan 25.03.2008, 01:06

Like the Xtreme Audio, it doesn't actually contain a physical hardware X-Fi processor chip, despite the product name. What you get instead is a basic audio converter based on an improved Audigy 4 model. Creative's website make no bones about that fact that this is not card for gamers, although under ALchemy, it is possible. All the effects and processing is done in software, the assumption being that any laptop with an ExpressCard slot is going to have a CPU capable of soaking up the host-based effects processing.

There's a minijack connection that combines optical in, microphone and line, and also a headphone/optical out. The optional small break-out box offers up to 7.1 via the standard mini-jack connectors. This breakout unit is an essential requirement if you intend to use the card for any home theatre purposes so is a cost that will have to be factored in to the overall purchase, unlike the Audigy notebook, which came with a multi-connector cable. Currently the box only seems available from Creative's website and runs to a total of £30.

burda yazdığına göre
Aslında gerçek bir x-fi donanımına sahip değil ismi o olmasına rağmen site de de bu ayrıntıya yer verilmemiş.Dediğine göre işlemi Bilgisayarın işlemcisine yüklüyormuş.Audigy 4 modelin geliştirilmiş bir haliymiş.Oyunculara göre değilmiş çünkü tüm ses efektlerini yazılı tabanlı yapıyormuş.

Ve en önemlisi bu ürün pcmcia express yuvasına göre üretilmiş eski tip pcmcia ise laptopun ona kullanamazsın (nette baktım laptopuna ama bu özelliğini yazan bi yer göremedim,bu yüzden kullanma kılavuzuna bakmalısın)

Eğer ingilizce okuyabilirsen ,shttp://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2007/09/05/Creative-Sound-Blaster-X-Fi-Xtreme-Audio-Notebook/p1ite burada bakabilirsin

A-DEeP
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
DATRON TW7A Notebook sahipleri YARDIM lütfen EmoAnkara Donanım 6 16.10.2008 17:18
C-MEDİA AC97 AUDİO DEVİCE tufanuzer Donanım 6 21.06.2006 02:04
REALTEK ALC 655 AUDİO DEVİCE SES KARTIM BU DRİVER NERDEN ... klug_nett Donanım 4 21.02.2006 11:14
YARDIM NOTEBOOK KONUSUNDA ealcom Donanım 5 08.02.2006 13:39
5.1 creatıve emmare Donanım 1 21.11.2005 23:25

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

İddaa tahminlerinizi bilgisayarınızdan yapın! İddaa'cılara özel yazılım PCnet Aralık DVD'sinde.

En Son Mesajlar

3195 gösterim, 30 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

59 gösterim, 4 yanıt

98 gösterim, 8 yanıt

30 gösterim, 4 yanıt

6 gösterim, 0 yanıt

37 gösterim, 3 yanıt

202 gösterim, 10 yanıt