PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 15 1234511 ... SonSon
75 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Olmaktan korktuğum yerdeyim

Cool Kaspersky Internet Security ve Antivirüs 2009(yani 8) Türkçe yama

Kaspersky Internet Security ve Antivirus 2009 (8.0.0.506) Türkçe yama Güncelleme:

Bildiğiniz üzere Kaspersky 2009'un Türkçe sürümü çıktı.

8.0.0.357 sürümünün Türkçe sürümü var ama en son versiyon olan 8.0.0.506 sürümünün Türkçesi yok.. Aşağıdan bakabilirsiniz:
    internet security | anti-virüs
    Gördüğünüz gibi son sürümün Türkçe'si yok. Son sürüm olması o kadar önemli değil diye düşünüyorsanız 8.0.0.357 sürümünün orjinal Türkçesini yükleyebilirsiniz..

Son sürümü kullanmak isteyenler ise İngilizce sürümü kurup yaptığım yama ile Türkçeleştirebilirler.. Eski yamayı yeni 8.0.0.506 sürümü ile uyumlu hale getirdim(bir kaç sorun çıkmıştı yeni sürümde ama halledildi).

8.0.0.506 sürümü ile uyumlu yamayı buradan indirebilirsiniz..
    Kurulum sırasında şifre sorarsa: pessimist03

KIS 2009 (8.0.0.506)
    KAV 2009 (8.0.0.506)

Not: Kurulum tamamen otomatikleştirildi. Setup dosyasını kurduktan sonra Kaspersky 2009u kapatıp açmanız yeterlidir.. Alternatif olarak bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz..

Teşekkürler..

Her türlü önerilerinize açığım =)

scary_boy_1903@hotmail.com

------------------------------------------------------------------------------------------------
    DİKKAT! Aşağıdaki yama eski yamadır.. Belki birinin işine yarar diye silmedim.. En son sorunsuz yama yukarıdakidir..

Arkadaşlar günlerce üstünde çalıştığım Türkçe yamayı bugün tamamladım. Çok uzun sürdü biliyorum ama çok baş ağrıtan bir şey anlayın lütfen. Biraz yazım yanlışı ya da anlatım bozukluğu olabilir.

Yamanın oranını %100e çıkardım(gözümden kaçmış bişeyler olabilir) Yamayı tamamlamam için bana ByEGT gaz verdi:mrgreen:

- Linkleri yeniledim.
    - Flash anlatım ekledim.
    - Rapid linkini yanına birde direkt link ekledim.
    - Yamayı setup haline getirdim.

Artık yamanın kurulumu çok daha kolay. Alttaki videoyu izlerseniz yapamanız imkansız.

Videolu anlatımı izlemek için tıklayın(3.52mb)

Videolu anlatımı indirmek için tıklayın

Yamayı şurdan ya da burdan indirebilirsiniz..

Pass: pessimist03

tags: kaspersky internet security anrivirus anti-virus antivirüs anti-virüs kis KIS kav 2009 8.0.0.357 tr türkçe yama dil paketi
    SONUÇ

Bu biraz büyük olduğu için küçük halini koydum. Büyük görmek için üstüne tıklayın.

Umarım beğenirsiniz. Sizden isteğim alıntı yaparsanız alıntı yaptığınızı belirtmeniz. Ve bir isteğim daha olacak o da hayır duası..

Sorularınız olursa buradan sorun cevaplamaya çalışırım..

Kolay gelsin..
    En son PESSIMIST03 tarafından düzenlenmiştir: 21.11.2008 20:41 Sebep: Yama 8.0.0.506 sürümü ile uyumlu hale getirildi. Ayarlar otomatikleştirildi..

büyüksün pessimist03

Kaspersky internet Security 7 sürümü güzel de ben XP'ye 2009 sürümünü yükledim, fakat internetimi resmen kesip attı. Sitelere yavaş giriyo, bazen bazı sitelerin yarısı açılıp kalıyor. Hiç beğenmedim, antivirüs programı satın alacaklara 7 sürümünü öneririm, benim hiç hoşuma gitmedi son sürümü.
    Rüyadan hiç uyanmasan, rüya ile gerçek dünya arasındaki farkı nasıl anlardın?

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Olmaktan korktuğum yerdeyim

Arkadaşım bildiğim kadarıyla zaten 7 sürümündeki lisans 2009 sürümünde de çalışıyor. Ama tam olarak bilmiyorum. Ben kullanıyorum şu anda eski lisansımı. Ama yine de bu konuda bilgili birinin fikrini alın.

- Silindi -
    En son ByEGT tarafından düzenlenmiştir: 16.07.2011 09:47

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 7
    Son Mesaj: 04.04.2009, 12:55
  2. kaspersky internet security 2009 a türkçe yama
    quasill tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 16.08.2008, 14:34
  3. Kaspersky Internet Security & Antivirus 2009 (en Iyi TÜrkÇe Yama)
    silent_07 tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 14.06.2008, 14:30
  4. Kis 2009 (8.0.0.357) Türkçe yama arıyorum
    ByEGT tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 13.06.2008, 11:06