Kaspersky Internet Security ve Antivirus 2009 (8.0.0.506) Türkçe yama Güncelleme:
Bildiğiniz üzere Kaspersky 2009'un Türkçe sürümü çıktı.
8.0.0.357 sürümünün Türkçe sürümü var ama en son versiyon olan
8.0.0.506 sürümünün Türkçesi yok.. Aşağıdan bakabilirsiniz:
internet security |
anti-virüs
Gördüğünüz gibi son sürümün Türkçe'si yok. Son sürüm olması o kadar önemli değil diye düşünüyorsanız 8.0.0.357 sürümünün orjinal Türkçesini yükleyebilirsiniz..
Son sürümü kullanmak isteyenler ise İngilizce sürümü kurup yaptığım yama ile Türkçeleştirebilirler.. Eski yamayı yeni
8.0.0.506 sürümü ile uyumlu hale getirdim(bir kaç sorun çıkmıştı yeni sürümde ama halledildi).
8.0.0.506 sürümü ile uyumlu yamayı
buradan indirebilirsiniz..
Kurulum sırasında şifre sorarsa:
pessimist03
KIS 2009 (8.0.0.506)
KAV 2009 (8.0.0.506)
Not: Kurulum tamamen otomatikleştirildi. Setup dosyasını kurduktan sonra Kaspersky 2009u kapatıp açmanız yeterlidir.. Alternatif olarak bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz..
Teşekkürler..
Her türlü önerilerinize açığım =)
scary_boy_1903@hotmail.com
------------------------------------------------------------------------------------------------
DİKKAT! Aşağıdaki yama eski yamadır.. Belki birinin işine yarar diye silmedim.. En son sorunsuz yama yukarıdakidir..
Arkadaşlar günlerce üstünde çalıştığım Türkçe yamayı bugün tamamladım. Çok uzun sürdü biliyorum ama çok baş ağrıtan bir şey anlayın lütfen. Biraz yazım yanlışı ya da anlatım bozukluğu olabilir.
Yamanın oranını
%100e çıkardım

(gözümden kaçmış bişeyler olabilir

) Yamayı tamamlamam için bana
ByEGT gaz verdi
- Linkleri yeniledim.
- Flash anlatım ekledim.
- Rapid linkini yanına birde direkt link ekledim.
- Yamayı setup haline getirdim.
Artık yamanın kurulumu çok daha kolay. Alttaki videoyu izlerseniz yapamanız imkansız.
Videolu anlatımı izlemek için tıklayın(3.52mb)
Videolu anlatımı indirmek için tıklayın
Yamayı
şurdan ya da
burdan indirebilirsiniz..
Pass: pessimist03
tags: kaspersky internet security anrivirus anti-virus antivirüs anti-virüs kis KIS kav 2009 8.0.0.357 tr türkçe yama dil paketi
SONUÇ
Bu biraz büyük olduğu için küçük halini koydum. Büyük görmek için üstüne tıklayın.
Umarım beğenirsiniz. Sizden isteğim alıntı yaparsanız alıntı yaptığınızı belirtmeniz. Ve bir isteğim daha olacak o da hayır duası..
Sorularınız olursa buradan sorun cevaplamaya çalışırım..
Kolay gelsin..