PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
19 sonuçtan 16 - 19 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: ByEGT Mesajı Görüntüle
    Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.
    Kaç kişinin başına bu geldi. Senin bilgisayarda bir tuhaflık olmadığı ne mağlum? Anti-virüsü indirdiğin kaynak virüs bulaştırmış olmasın Kaspersky'a?
    yok ben cok guvenirili bi siteden indirdim ilkeden bişey yokdu daha once kullandığımdada bişey yapmamıstı ama bu sefer sildi valla butun oyun dosylarını fln
    BeLLa

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Olmaktan korktuğum yerdeyim

Alıntı Orijinalini Gönderen: ayberk4570 Mesajı Görüntüle
    yok ben cok guvenirili bi siteden indirdim ilkeden bişey yokdu daha once kullandığımdada bişey yapmamıstı ama bu sefer sildi valla butun oyun dosylarını fln
    Bence korsan kullanmanızdan.. Girdiğiniz keyler virüsli olabilir ve programın dosyalarını değiştirmiş olabilir. Ama bu çok küçük ihtimal çünkü Kasperskyda self-defense(kendi kendini koruma) diye bir özellik var. Dosyalarının değişmesini engelliyor. Bu özellik sizde kapalı olabilir..

Alıntı Orijinalini Gönderen: PESSIMIST03 Mesajı Görüntüle
    Bence korsan kullanmanızdan.. Girdiğiniz keyler virüsli olabilir ve programın dosyalarını değiştirmiş olabilir. Ama bu çok küçük ihtimal çünkü Kasperskyda self-defense(kendi kendini koruma) diye bir özellik var. Dosyalarının değişmesini engelliyor. Bu özellik sizde kapalı olabilir..
    kullandığım key kaspersky ın lisaslı keyi idi korsan değildi yani o ozelliği nası acablirim?
    BeLLa

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Olmaktan korktuğum yerdeyim

Alıntı Orijinalini Gönderen: ayberk4570 Mesajı Görüntüle
    kullandığım key kaspersky ın lisaslı keyi idi korsan değildi yani o ozelliği nası acablirim?
    o özellik zaten hiç kurcalamadıysanız kendiliğinden açıktır. Ayarlara girip enable self-defense yazısının yanına tick atınca açılıyor..

Benzer Başlıklar

1. Kaspersky Internet Security 2009(yani 8.0.0.357) Türkçe yama
    PESSIMIST03 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 74
    Son Mesaj: 22.11.2009, 02:06
  2. Kis 2009 (8.0.0.357) Türkçe yama arıyorum
    ByEGT tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 13.06.2008, 11:06
  3. Yanıt: 5
    Son Mesaj: 13.02.2008, 23:53
  4. Panda Antivirus Internet Security