PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Ekran Kartı Alacam Yardım lütfen

ilk önce herkese merhaba ben yeni üyeyim :grin: ben pc me 1 gb ram alacağım bugün yanındada ekran kartı alayım dedim çünkü yok pc ci amcaya sordum 1gb ram ddr2 35 ytl dedi vede ömür boyu garantiymiş iyi dedim sonra ekran kartıda alıcam dedim dediki anakartının bişeyini söle ona göre sana verem bi tane dedi ekran kartı alırken anakartın neyini sölüoruz bana acaba yardım edebilirmisiniz vede nerden bakacaz anakartın özelliklerine falan yardım pls

arkadaşlar lütfen bi cevap verin

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

Alıntı Orijinalini Gönderen: ahmedow Mesajı Görüntüle
    ilk önce herkese merhaba ben yeni üyeyim :grin: ben pc me 1 gb ram alacağım bugün yanındada ekran kartı alayım dedim çünkü yok pc ci amcaya sordum 1gb ram ddr2 35 ytl dedi vede ömür boyu garantiymiş iyi dedim sonra ekran kartıda alıcam dedim dediki anakartının bişeyini söle ona göre sana verem bi tane dedi ekran kartı alırken anakartın neyini sölüoruz bana acaba yardım edebilirmisiniz vede nerden bakacaz anakartın özelliklerine falan yardım pls
    ddr2 ram acyip pahalı o fiyata sakın kazıklanmayın birde anakartın pci-ex mi agp mi diye sormuştur muhtemelen

kardeş ben vatan computerden falanda baktım ddr2 35 ytl falan yani ben tio.com dan gittigidiyordan akakceden falan arastırdım baya hepsi 30-35-40 dio öle fiyatlar bide senin dediğin şeyler nerden bakılıo nerden bakacağım

cpu-z adlı programla öğrenebilirsin.motherboard bölümündeki model kısmında yazan yeri söylersen sana yardımcı olur.ayrıca ramide anakartın modeline göre al...

Benzer Başlıklar

1. Ekran Kartı Alacam yardım
    ahmedow tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 08.07.2008, 20:01
  2. intel i915gl anakartım var ekran kartı alacam yardım
    99yunus66 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 04.01.2008, 12:20
  3. ekran kartı alacam,lütfen acil yardımcı olun
    zzafer tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5