PCnet
Geri Dön   PCnet > İnceleme > Ürün İnceleme ve Tavsiye
Bu Sayfayı Yenile mp3 player ne almalı?
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#6) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 20.07.2008, 21:52

gerçekten dediğin gibi "digiman65" hem çook hafif hemi de çook küçük.evet biraz tuzlu ama benim için mecburdum hem ucuz olacak hem de uzun yolculuklarda şarz gerektirmeyecek olmalıydı?
gelelim şimdi de kullanmaya başka konu açıpta kalabalık etmek istemiyorum.ilk defa apple'a ait bir şey kullanıyorum buna itunes da dahildir.A'dan Z'ye itunes ve ipod ile ilgili kullanımları nereden öğreneibilirim.mesela 500 şarkı aac formatında dediler ama 400ü ancak uluyor ses kalitesinden ödün vermek olursa mp3 ve wma formatlarında da kbps ile oynayıp düşürünce aynı sayıya ulaşılır.
Alıntıyla Yanıtla
  (#7) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 20.08.2008, 01:01

ben apple shufle kullanıyorum bir cok + avantajı vvar ama bir cokta - yonu var mesela benim iPodum bozuldu ne pc de gorunuo nede macte ayrıca tek yonlu ses cıkısı verdi bana :S ipod alabilirsin ama bu olumsuzlukların yanında + larda var tabi ornegin ses kalitesi kusursuz harikaa ama dedigim gibi su anda ipod elimde duruyor calısmıyor

benim shuffle almamdaki sebeb arkasında bulunan tokası ve cok kucuk olmasıydı yinede sen bilirsin
Alıntıyla Yanıtla
  (#8) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 20.08.2008, 11:00

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: mehmet_ceylanci Mesajı Görüntüle
ben apple shufle kullanıyorum bir cok + avantajı vvar ama bir cokta - yonu var mesela benim iPodum bozuldu ne pc de gorunuo nede macte ayrıca tek yonlu ses cıkısı verdi bana :S ipod alabilirsin ama bu olumsuzlukların yanında + larda var tabi ornegin ses kalitesi kusursuz harikaa ama dedigim gibi su anda ipod elimde duruyor calısmıyor

benim shuffle almamdaki sebeb arkasında bulunan tokası ve cok kucuk olmasıydı yinede sen bilirsin
sağolasın ipodumu alalı bir ayı geçiyor ve de çokmemnunum herhangi bir sorun olmadı yürüyüş için kullanıyorum ve şarzı da baya yetiyor küçük olması sayesinde yürüyüş yaparken varlığını hissetmiyorum klipsiyle atletime tutturuyorum ve tutturduğum noktadan bir milim bile oynamıyor evet fiyatı yüksek ama aradığım özellik buydu,değdiğini düşünüyorum inşallah bi problem çıkmaz ileride
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
tv kartı...hangisini almalı? nuke29 Donanım 0 07.01.2005 22:06
Web Cam. Ama Hangisini Almalı? yeniden_pasatorunu Windows İpuçları 1 12.10.2004 21:13
Hangi Telefonu Almalı turanozzeybek Teknoloji 54 01.10.2004 18:03
ADSL almalı mıyım? baRRacuda İnternet, Ağ ve Güvenlik 31 14.09.2004 12:02
Delphi6&C++ Hangi kitabı almalı efrasiyap Programlama Dilleri 1 08.03.2003 15:48

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

İddaa tahminlerinizi bilgisayarınızdan yapın! İddaa'cılara özel yazılım PCnet Aralık DVD'sinde.

En Son Mesajlar

12 gösterim, 1 yanıt

53 gösterim, 6 yanıt

86 gösterim, 7 yanıt

122 gösterim, 9 yanıt

8 gösterim, 1 yanıt

37 gösterim, 3 yanıt

85 gösterim, 9 yanıt

5 gösterim, 0 yanıt

3212 gösterim, 30 yanıt

7 gösterim, 0 yanıt

10 gösterim, 0 yanıt