Selamlar,phılıps sa 2620 mp3 player alalı 9 gün olmuştu.Sonra fark ettimki duraklat tuşuna basıldıktan 2-3 dakika sonra mp3 player kendi kendine kapanıyor.Servise gönderdim.Servis raporu geldi upgrade edildi diye.Sonra tekrar baktım gene aynı şeyi yapıyor.Servise gönderdim çözüm yok.Daha Sonra öğrendim kitapçığında diyor ki"mp3 çalar boştaysa ve 10 dakika boyunca hiçbir düğmeye basılmazsa,otomatik olarak kapanır"Bu alet 3 dakika sonra kapanıyor.
En son cenk2 tarafından düzenlenmiştir : 29.07.2008 00:59.
arkadaşımın philpsi vardı usb'den bilgisayara takınca aynı kapanma sorunu veriyor. benim mp3 playerım creative ve çok memmunum hatta bi üstüne diş macunu bile döküldü mp3 playerın sadece tuşları biraz geç basıyo şuan ama hala tıkır tıkır
O 3 dakikada ayarlanbilir bir seçimdir. Aslında Philipsde suç yok ,çünkü adamlar sorunlu olarak bildirildiğinden yapılması gereken işi yapmış ve yazılım ı upgrade etmiş söylediğinden anladığım bu. Bunun dışında kalan kısmı bilmek senin işin zaten adamlarda suç yok kitapçığı okumayan sensin ...
Sen philipsin avuukatımısın?Kitapçığında ne dediğini yazdım.Mp3 playerın 3 dakikada nasıl kapandığını yazdım.En başta ben servise telefon açtım durumu anlattım.Servise getirin dediler.Bende götürdüm.Yapamadılar.Yapamadıysan değiştireceksin arkadaş.Ben söylemiyorum.Kanun söylüyor.