PCnet
Geri Dön   PCnet > İnceleme > Ürün İnceleme ve Tavsiye
Bu Sayfayı Yenile asus almadan önce oku
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#11) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 18.08.2008, 14:55

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: Yakpa Mesajı Görüntüle
amaç asus u kötülemek değil ancak ben kesinlikle almam ve beş kuruş bile vermem ve kimseyede tavsiye etmem (nedenini sormayın)
illada alacaklar olursada engel olmam
Alıntı:
Orijinalini Gönderen: emomory Mesajı Görüntüle
Laptop tipi sıkıştırılmış cihazlarda sorun çıkmaması gerçekten şans işi. garantisi içinde direk yetkili servisle muattap olabilmek gerekli.
Elektroniğin her türlüsü için geçerli aslında bu.

HP nin cihazlarını bu yüzden her zaman çok önermişimdir.
Serviste çok güzel muhabbetler edebiliyorsun. ve sorunun çözüme çok hızlı kavuşabiliyor.

Bahsettiğin sorun HP de olsaydı ürününün değişimi 1 kaç hafta içerisinde hemen yapılırdı.
Yüksek ihtimallede bir üst modeli alırdın.

Şimdi HP reklamı yaptığımı sanmayın. Bir çok ürününde sorun yaşadım ama.
Sorunlarımı kısa sürede servisten halledebildim. Yerli malı cihazlarda dahi bu sağlamlıkta servis hizmeti bulamadım.

Forumda tavsiyelerimde çok kullanıyorum bu lafı.
Sağlamlık,güç...vs. demeden önce servise bakın.

Asusa gelirsek Cizgi elektronik tarafından ithal edilen bir ürün.
ve Çizgi garantisi normalde çok sağlamdır.
Ama kendi elinizle teslim etmek şartıyla.

Aracı kullanıyorsanız, laptopunuzun içindeki parçalardan bile şüphe etmelisiniz.
aynen katılıyorum ama bana servisi de iyi demişlerdi demekki servisi pekte iyi değilmiş.makinenin çiziği bile artmış bırak yenisiyle değiştirmeyi kasalarda çizikler var düzgün tamir etselerdi o çizgiler benim için önemli olmazdı...
Alıntıyla Yanıtla
  (#12) Eski
Forum Gurusu

clickonline Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 18.08.2008, 15:19

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: lordlordxx Mesajı Görüntüle
bunu babam da söyler ama o zaman nasıl bilinçli tüketici olacağız arızalandı diye değil, servisindeki beceriksizlik yüzünden yazdım.aslında beceriksizlikte değil sallamadıkları içinçünkü geldiğinde klavyenin yarısı havadaydı, acemi olduğum içinde korka korka klavyeyi yerine taktım ama menteşeler hala gevşek cesaret edemiyorum kesinlikle de servise bunun için göndermem.makinenin kullanılmaz hale gelmesi gerek servise göndermem için
Servise gitme çağır gelsinler ne bu kardeşim de klavye havada menteşe gevşek menteşeleri niye ellemişlerki ne alaka?
Alıntıyla Yanıtla
  (#13) Eski

Varsayılan 18.08.2008, 15:26

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: clickonline Mesajı Görüntüle
Servise gitme çağır gelsinler ne bu kardeşim de klavye havada menteşe gevşek menteşeleri niye ellemişlerki ne alaka?
klavyeyi ben yerleştirdim hatayda servisi yok bi menteşe için de göndermek istemiyorum istanbula eee bir de bahane bulurlar muhakkak beklemesi cabası umarım menteşeler sorun çıkarmaz daha 1,5 seneden fazla garantisi var zaten.
Alıntıyla Yanıtla
  (#14) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Yer: ankara
Varsayılan 18.08.2008, 16:19

teknik servislere artık nerdeyse hiç güvenim kalmadığı için onları savunmak istemiyorum.bu konuda yeterince haklı olduğunu düşünüyorum ama bunu ilk başta daha düzgün bi şekilde izah etseydin ona göre destek görürdün zaten.yinede bir teknik servis sorunu yüzünden bir seriye arızalı demek de doğru olmaz,bir çok kişide aynı seri laptopta sorun varsa ozamn söylenebilir.yalnız son zamanlarda asus ürünlerinin bazı serilerinde çok şikayet duymaya başladım hayırlısı bende anakartını kullandığım için endişeleniyorum...

Alıntıyla Yanıtla
  (#15) Eski

Varsayılan 18.08.2008, 16:31

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: frkncyr Mesajı Görüntüle
teknik servislere artık nerdeyse hiç güvenim kalmadığı için onları savunmak istemiyorum.bu konuda yeterince haklı olduğunu düşünüyorum ama bunu ilk başta daha düzgün bi şekilde izah etseydin ona göre destek görürdün zaten.yinede bir teknik servis sorunu yüzünden bir seriye arızalı demek de doğru olmaz,bir çok kişide aynı seri laptopta sorun varsa ozamn söylenebilir.yalnız son zamanlarda asus ürünlerinin bazı serilerinde çok şikayet duymaya başladım hayırlısı bende anakartını kullandığım için endişeleniyorum...
ama gerçekten de seri hatası f serilerinin çoğunda var.verdiğim linklerden de anlaşılıyor aslında bu.burdaki yazımı ise aslında başka bir yere yazdım sonra pcnet formunda gezerken buraya da bu yazımı eklememin iyi olacağını düşündüğümden sonuçta en güvenilir sitelerden biri olduğu için tavsiyelerin dikkate alınabileceğini düşündüğümden.şunu da belirteyim almadan önce ben de araştırmıştım o zamanlar daha yeniyeni çıkıyordu bu çatlama ile ilgili şikayetler ben de inanmadım eski tecrübelerime dayanarak aldım ve aynı hata benim de başıma geldi.(asus bu çatlama ile ilgili kullanıcı taşırken tek elle taşıyor diye saçma bir iddia atıyormuş ama genel kanı ise vidaların fazla sıkıştırıldığı yönünde)
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
LCD monitör almadan önce dikkat edilmesi gerekenler whooosh Ürün İnceleme ve Tavsiye 2 01.05.2008 06:59
arkadaşlar laptop markası belirledim yorumlarınızı bekliorumm almadan önce romeo_008 Donanım 4 11.02.2008 16:18
pc topladım satın almadan önce yorumlarınızı bekliyorum... sronss Donanım 10 17.01.2008 11:31
PC ALMADAN ONCE erhannnn Donanım 1 02.04.2006 03:10
Bilgisayar Satın Almadan Önce Herkez Bu Siteye Uğrayacak FiyatBilgisi Web İnceleme 2 04.06.2004 01:57

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

İddaa tahminlerinizi bilgisayarınızdan yapın! İddaa'cılara özel yazılım PCnet Aralık DVD'sinde.

En Son Mesajlar

12 gösterim, 1 yanıt

53 gösterim, 6 yanıt

86 gösterim, 7 yanıt

122 gösterim, 9 yanıt

8 gösterim, 1 yanıt

37 gösterim, 3 yanıt

85 gösterim, 9 yanıt

5 gösterim, 0 yanıt

3212 gösterim, 30 yanıt

7 gösterim, 0 yanıt

10 gösterim, 0 yanıt