PCnet
Geri Dön   PCnet > İnceleme > Ürün İnceleme ve Tavsiye
Bu Sayfayı Yenile asus almadan önce oku
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#16) Eski
Forum Gurusu

canosayan Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: ankara
Varsayılan 18.08.2008, 23:50

ya ne alaka.
o zaman bende diyeyim datrol almayın. ilk iki modemim datrondu ikiside 2 günü bozuldu.
sonra ekmek aldım gimsadan biraz bayatmış. gimsadan ekmek almayın.
diyarbakır dedikleri karpuzda beyaz çıktı artık diyarbakır karpuzu almam.

bir markanın bir ürünü kötü diye böyle bir yazı yazılmaz. ha dersinki şu serinin hata oranı yüksek anlarım.

http://canosayan.blogspot.com/ yenilendi: versiyon 2.0

dün gece sizi düşündüm
hemde yaftalayarak

pcnet forum için google arama motoru

Alıntıyla Yanıtla
  (#17) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 19.08.2008, 00:37

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: canosayan Mesajı Görüntüle
ya ne alaka.
o zaman bende diyeyim datrol almayın. ilk iki modemim datrondu ikiside 2 günü bozuldu.
sonra ekmek aldım gimsadan biraz bayatmış. gimsadan ekmek almayın.
diyarbakır dedikleri karpuzda beyaz çıktı artık diyarbakır karpuzu almam.

bir markanın bir ürünü kötü diye böyle bir yazı yazılmaz. ha dersinki şu serinin hata oranı yüksek anlarım.
sen mesajları okuduğuna emin misin, eminsen durum daha da vahim demektir,burdaki sorun bozuk olduğu için değil,seri bir hatanın kasalarda söz konu olması ve servisin yetersiz olması; büyüklük; hatası olmasıyla ilgili değil servisin kalitesiyle ilgilidir.hatalarını düzeltip yeni hasarlar oluşturuyorlar.
ilkönceden de yazdığım gibi minton da bozuldu ama servisi gerçekten iyi o yüzden hataları önemli olmaz sonuçta elektronik cihazları bırakın,normal ürünler bile hatalı çıkabilir.demekki datron almamak lazım senin yazdığın gibi çünkü ilk 2 modelin datronmuş ve ikisi de bozulmuş sen de başka bir marka almıssın anlaşılan benim sözüm f serilerine asus kasalarını değiştirirse ne ala değiştirmezse bu hatalar her zaman olabilir.linklerdeki sayfaları da okumanı şiddetle tavsiye ederim demekki aynı hata aynı şekilde bir çok insanda var bunun tesadüf olması mümkün değil...diyarbakır karpuzu alırsın ama aldığın yere gidip durumu bildirir ücretin iadesi ya da yeni bir karpuz isteyebilirsin.kaderde varmış deyip kaderde de suç bulabilirsin tabii..

En son lordlordxx tarafından düzenlenmiştir : 19.08.2008 00:43.
Alıntıyla Yanıtla
  (#18) Eski
Forum Gurusu

canosayan Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: ankara
Varsayılan 19.08.2008, 00:44

ben konuyu değil yazılış stillerini eleştiriyorum. bu konuya uygun başlık asus f serilerinde kasa hatası gibi bir başlık olabilir. ama asus almadan önce oku şeklindeki bir başlık bilinçsiz kullanıcıda ters tepki yapar. umarım anlatabilmişimdir.

http://canosayan.blogspot.com/ yenilendi: versiyon 2.0

dün gece sizi düşündüm
hemde yaftalayarak

pcnet forum için google arama motoru

Alıntıyla Yanıtla
  (#19) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 19.08.2008, 11:48

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: canosayan Mesajı Görüntüle
ben konuyu değil yazılış stillerini eleştiriyorum. bu konuya uygun başlık asus f serilerinde kasa hatası gibi bir başlık olabilir. ama asus almadan önce oku şeklindeki bir başlık bilinçsiz kullanıcıda ters tepki yapar. umarım anlatabilmişimdir.
zaten ilkönceki yazılarımın birinde başlıkta eksiklik olduğunu kabul ettim ve de ayrıca sadece hatadan değil servisin kalitesinden de bahsettiğim için pekte başlığın uygunsuz olduğunu düşünmüyorum.asus almadan önce okusunlarki servisin de durumundan haberdar olsunlar diye yazdım.bilinçsiz kullanıcının zaten araştıracağını zannetmem arızalanınca da aman boşver deyip servisebile göndermez.çünkü çoğu bana çatladığında servise gönderme değiştirmezler boşuna beklersin demişlerdi,ben de tüketici mahkemesine göndermem için önce servisinden hayır cevabını alayım diye göndermiştim.keşke hayır deselermiş
Alıntıyla Yanıtla
  (#20) Eski

AynShtein Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Istanbul
Varsayılan 19.08.2008, 14:26

Asus'un özellikle dizüstü bilgisayarlar konusunda Türkiye'deki servislerinin yetersiz olduğunu ilk söyleyen sizler değilsiniz. Ürünleri kullanışlı ve fiyat/performans değerleri yüksek olabilir ama ne yazık ki ülkemizde teknik servis açısından vasatın aldındalar.

Bu mesajı şu an Asus X51R dizüstü bilgisayarımdan yazıyorum. Bilgisayarımı Vista kurulu alıp sistem kurulumunu satın aldığım yere yaptırdım. (Bilgisayarın sorunsuz çalıştığını görmek için) Ardındana sisteme Linux kurdum ve 9 ay kadar kullandım. Ancak problem çıktığında, yetkililer orijinal Vista kurulu değilse garanti kapsamı dışındadır diye itiraz ettiler. Ben sorunun yazılımdan kaynaklanmadığını, sorunun tamamen donanım bazlı olduğunu ve üstüne üstlük Vista yerine yasadışı bir işletim sistemi değil açık kaynaklı, ücretsiz bir işletim sistemi kullandığımı izah etmek zorunda kaldım. 3-5 günlük mücadeleden sonra bilgisayarımı servise aldılar. 1 ay kadar parça bekledim ve ardından bilgisayarımı ilk günkü gibi teslim aldım.

Burada "tamamen Asus suçludur" diyemiyorum. Çünkü benzer bir sorun daha önce eşimin HP dizüstü bilgisayarında da olmuştu ve "Bire bir ürün değişimi" hakkı kazanmamıza 1 gün kala bilgisayarı tamir edip iade ettiler. Yani, sadece Asus'un değil, diğer firmaların da teknik servisleri, özellikle dizüstü bilgisayarlar konusunda sıkıntılılar. Asus'un servisini bulmak bile işkence iken, HP'nin servis noktası 3 ay içinde 2 kere değişmişti. Bir kere arıyorsunuz x yerde, 2. aramanızda y yere taşındık diyorlar. Oraya gidiyorsunuz z binasında hizmet veriyoruz diyorlar...

Sorun olduğunda kimse tüketici mahkemeleri ile uğraşmak istemediğinden, üreticiler de servislerine yeterli özeni gösteremiyorlar. HP'nin teknik servisi hakkında şikayette bulunmuştuk, bir allahın kulu arayıp da özür dilemedi bile. Asus'un servisinden de fazla bir şey beklemeyin derim...
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
LCD monitör almadan önce dikkat edilmesi gerekenler whooosh Ürün İnceleme ve Tavsiye 2 01.05.2008 06:59
arkadaşlar laptop markası belirledim yorumlarınızı bekliorumm almadan önce romeo_008 Donanım 4 11.02.2008 16:18
pc topladım satın almadan önce yorumlarınızı bekliyorum... sronss Donanım 10 17.01.2008 11:31
PC ALMADAN ONCE erhannnn Donanım 1 02.04.2006 03:10
Bilgisayar Satın Almadan Önce Herkez Bu Siteye Uğrayacak FiyatBilgisi Web İnceleme 2 04.06.2004 01:57

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

76 gösterim, 3 yanıt

69 gösterim, 8 yanıt

16 gösterim, 3 yanıt

46 gösterim, 6 yanıt

22 gösterim, 7 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

22 gösterim, 2 yanıt

71 gösterim, 3 yanıt

30 gösterim, 1 yanıt

1062 gösterim, 8 yanıt

27 gösterim, 2 yanıt