PCnet
Geri Dön   PCnet > İnceleme > Ürün İnceleme ve Tavsiye
Bu Sayfayı Yenile asus almadan önce oku
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Exclamation asus almadan önce oku - 17.08.2008, 16:39

benden uyarması,sonra neden asus aldım dememek için okumanız da fayda var.siz sorun ben cevaplayayım
ocak ayında asus f3sv240dr modeli aldım bana asus fiyat performans olarak çok iyidir dedikleri içindi gerçekten bir zamanlar herşeyiyle kaliteli olduğu eski modellerden belli oluyor kasalarda boyanın çıkması dışında bir hata görülmüyorduki o da önemli değildi ama f3serileri tam bir fiyasko çünkü ya kasa çatlamasında ya da ekran menteşesinde bir sorun muhakkak oluyor.sorunum ben aldıktan çok kısa bir süre sonra yaygın olan klavyeden başlayıp usb girişine kadar devam eden çatlaklıktı dönem bitirince de garantiye gönderdim tamam yapmışlar sonuçta kendi hatalarından kaynaklandığını onlar da biliyor,ama bilgisayarı aldığımda ilk dikkatimi çeken klavyenin düzgün monte edilmediği bir iki uğraşmamdan sonra düzelttim ayrıca menteşeler çok gevşek bunu nasıl olur da sıklaştırırım bilmiyorum.ama garantiye göndermeyeceğim kesin,bu sefer tamamen bozarlar makineyi bu adamlar.birilerinin o tamircilere işi öğretmesi gerekmenteşeleri nasıl sıkıştırabileceğimibilen varsa anlatabilir mi?ve son olarak gururla diyebilirimki arkadaşlarımın bazıları asus almayı düşünüyorlardı hatta modeli belli parası da hazırdı ama ben onları almamaları konusunda uyardım bana güvendikleri ve ne kadar dikkat ederek kullandığımı bildikleri için de almadılar şu ana kadarki kesin kurtardığım kişi sayısı 7 kesin dememdeki neden ise e-mail gruplarında ve üye olduğum forum sitelerinde bu uyarıyı yapıyorum bu yüzden kaç kişiyi uyardığımı siz düşünün.çünkü bu tür hatalara bilgisayar dergileri asla yer veremez sonuçta kimden reklam alacaklar de mi ama.herneyse son sözüm başınızın ağrımamasını istiyorsanız asusu eleyin gitsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Yer: ankara
Varsayılan 18.08.2008, 01:43

kullandığın sadece bi laptopta sorun çıktı.sonrada asus almayın!!! biraz mantıklı olun bu yazıdaki yaptığın bi öneriyi kusura bakmada ben ciddiye almam...

Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski
Forum Gurusu

clickonline Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan 18.08.2008, 01:49

Elektronik eşya işi şans işi çürük olan sana gelmiş ona bakarsan bende sony'i yerle bir ederim burda bmw'yide ama işte pire için yorgan yakılmaz.
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Darksector Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 18.08.2008, 03:37

şimdiye kadar aldığım anakartların hepsi asus marka bir sorun olmadı şu anda kullandığım güç kaynağı ve anakart asus çevremde neredeyse herkese asus anakart tavsiye ederim bütçem yeterse yakında yeni sistem toplamayı düşünüyorum yine asus anakart alıcam özellikle asus deluxe serisi çok kaliteli

PCNET FORUMUN DAHA DÜZENLİ OLMASI BİZİM ELİMİZDE

Lütfen başlık açmadan önce forumda arama yapalım aynı başlıklardan yeni başlık açmak yerine bir başlıktan devam edelim http://www.pcnet.com.tr/forum/pcnet/...erlemeler.html

Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski
Uzaklaştırıldı

Yakpa Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Beykoz
Varsayılan 18.08.2008, 11:30

amaç asus u kötülemek değil ancak ben kesinlikle almam ve beş kuruş bile vermem ve kimseyede tavsiye etmem (nedenini sormayın)
illada alacaklar olursada engel olmam
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
LCD monitör almadan önce dikkat edilmesi gerekenler whooosh Ürün İnceleme ve Tavsiye 2 01.05.2008 06:59
arkadaşlar laptop markası belirledim yorumlarınızı bekliorumm almadan önce romeo_008 Donanım 4 11.02.2008 16:18
pc topladım satın almadan önce yorumlarınızı bekliyorum... sronss Donanım 10 17.01.2008 11:31
PC ALMADAN ONCE erhannnn Donanım 1 02.04.2006 03:10
Bilgisayar Satın Almadan Önce Herkez Bu Siteye Uğrayacak FiyatBilgisi Web İnceleme 2 04.06.2004 01:57

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

İddaa tahminlerinizi bilgisayarınızdan yapın! İddaa'cılara özel yazılım PCnet Aralık DVD'sinde.

En Son Mesajlar

12 gösterim, 2 yanıt

35 gösterim, 5 yanıt

10 gösterim, 2 yanıt

8 gösterim, 1 yanıt

64 gösterim, 5 yanıt

5 gösterim, 1 yanıt

37 gösterim, 4 yanıt

53 gösterim, 6 yanıt

86 gösterim, 7 yanıt

122 gösterim, 9 yanıt

8 gösterim, 1 yanıt