PCnet
Geri Dön   PCnet > İnceleme > Ürün İnceleme ve Tavsiye
Bu Sayfayı Yenile Denedim RapidShare.com Üyeliği Kazandım...
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Smile Denedim RapidShare.com Üyeliği Kazandım... - 27.08.2008, 05:22

Öncelikle aşağıdaki RAPIDSHARE PREMIUM ACCOUNT YAZISINA tıklayarak siteye gidiyoruz.

Resimdeki gibi bir sayfa geliyor ve oradan hangi siteden bedava üyelik istiyorsak onu seçiyoruz. (Megashare,fileplanet,gigasize v.b.) Daha sonra üst tarafta "Email address" yazan kısıma e-mail adresimizi yazıp, alttaki kutucuğu işaretliyoruz ve "Sign up" yazısına tıklıyoruz.

Açılan pencerede gerekli bilgileri girip üyeligimizi tamamlıyoruz. Sonra mailimize bir aktivasyon kodu geliyor ve ona tıklayarak işlemi tamamlıyoruz.

Artik sizin vereceğiniz referans kodu ile üye olacak 5 kişiden sonra RapidShare üyeliğinizi alabileceksiniz. Referans kodu için sisteme giriş yaptıktan sonra üst taraftaki "Refer Friends" yazan yere tıklayın. Kolay gelsin.

>>>ÖNEMLİ NOT:AYNI BİLGİSAYAR ÜZERİNDEN 5 HESAP AÇIP REFERANS LİNKİNİZLE YAPILAN ÜYELİKLER GEÇERSİZ SAYILMAKTADIR.REFERANS KODUNUZ KULLANILARAK YAPILACAK ÜYELİKLER MUTLAKA FARKLI BİLGİSAYARLAR ÜZERİNDEN OLMALIDIR.TARAFIMDAN BU DENENMİŞTİR...

En son METUPost tarafından düzenlenmiştir : 27.08.2008 05:25.
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski
Forum Gurusu

canosayan Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: ankara
Varsayılan 27.08.2008, 13:28

tabi sonra arkadaşlarınızın ve sizin mail adresleriniz oraya buraya satılıyor. bir balkıyorsunuz spam maillerden boğulma noktasına gelmişsiniz.

http://canosayan.blogspot.com/ yenilendi: versiyon 2.0

dün gece sizi düşündüm
hemde yaftalayarak

pcnet forum için google arama motoru

Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Varsayılan 27.08.2008, 15:10

Bedava olan bir şey neden satılsınki??Bugüne kadar bir tane spam mail almadım.
Sizin spam mail diye bahsettğiniz şeyler para kazanma yöntemi ve paypala bu parayı göndererek kazandığınız şeylerdir.Bu sistemde ne para kazanma var ne başka bir aykırı durum.Zaten mesajınızın en başından kaybediyorsunuz mail adresleri satılmaz çünkü bedava olan bir şey satılmaz!!!!!!
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski
Forum Gurusu

canosayan Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: ankara
Varsayılan 27.08.2008, 15:26

arkadaşım size mail adresi satmıyorlar. ayrıca mail adresleri her zaman bedava değildir. bedava saplayıcılardan alırsanız ücretsiz alırsınız. firmalar reklam için çeşitli yollar kullanır. yada siteler. bunlardan biride toplu maillerdir. bu tarz firmalar sizin mail adreslerinizi toplar. daha sonra bunu reklam yapmak isteyen firmalara satarlar. onlarda size reklam maili atar. eğer bu güne kadar tek bir spam mail almadıysanız sizi tebrik ederim ayrıca paypal bir ödeme sistemidir. alakayı yine çözemedim. neyse inşallah yönelendirme linkinizi kullanan birileri olur. eğer önceki mesajımdan dolayı kaybediyorsam kaybetmeye razıyım.

http://canosayan.blogspot.com/ yenilendi: versiyon 2.0

dün gece sizi düşündüm
hemde yaftalayarak

pcnet forum için google arama motoru

Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

PESSIMIST03 Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Olmaktan korktuğum yerdeyim..
Varsayılan 27.08.2008, 15:58

Bu kaçıncı başlık ya. Hep aynı.. O linke tıklayıp üye olduğumuzda sizin para (veya puan herneyse) kazandığınızın farkındayız. Sırf bu yüzden bu konuları açtığınızın da farkındayız. Hala aynı yalanlara devam ediyorsunuz. Bravo yani.

İnternet aleminde size kimse birşeyi karşılıksız vermez. Mutlaka bir çıkarı vardır.

Neyse size bol kazançlar..

x-pcnet.blogspot.com
(xpcnet'te yazar olmak isteyenler öm atabilir)

PESSIMIST™
|l|lllll|l||ll||lll||lll|
²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²¹¹
Her Hakkım Saklıdır®
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
1 yıllık rapidshare üyeliği bedava ismail3107 Web İnceleme 5 05.03.2008 15:41
ağ bağlantısı(denedim olmadı!!!) redrobin İnternet, Ağ ve Güvenlik 6 13.12.2007 09:15
Ben Pc-Net E-dergisinin 6 Aylık Aboneliğini Kazandım Ama... elektr10 PCnet 10 13.03.2007 16:41
Kıbrısı kazandım adsl yada kablo yok yurtlarda internet yok. gokberkkuytul İnternet, Ağ ve Güvenlik 1 19.10.2005 10:21

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

İddaa tahminlerinizi bilgisayarınızdan yapın! İddaa'cılara özel yazılım PCnet Aralık DVD'sinde.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 0 yanıt

3195 gösterim, 30 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

59 gösterim, 4 yanıt

98 gösterim, 8 yanıt

30 gösterim, 4 yanıt

6 gösterim, 0 yanıt

37 gösterim, 3 yanıt