PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Question ekran kartı alacağım yardım

arkadaşlar MSI P4M900M3 (MS-7387) Anakartıma
    512 mb lık bir ekran kartı düşünüyorum hangi marka ve model almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum

PCI-Express ekran kartlarından alabilirsin ama bütçen ne kadar?Ayrıca işlemci ve bellek miktarı da önemli,örneğin Pentium 4 işlemci ile Ati HD4850 kullanmak ne kadar mantıklı tartışılır.

bütçem normal yani 512 mb lık bir ekran kartı ne kadar olcak ki hepside 3 aşşağı 5 yukarı aynı ama beim için hangisi uyumlu olur

p4 512 mb ram başka bi özellik gereklimi bendeki 128 mb lık Aygıt Tanımı VIA Chrome9 HC IGP Family
    call of 2 yi oynayabiliyorum 4 ü yüklemem mümkün değil o yüzden almam lazım yardımın için teşekkürler

Alıntı Orijinalini Gönderen: sameth Mesajı Görüntüle
    bütçem normal yani 512 mb lık bir ekran kartı ne kadar olcak ki hepside 3 aşşağı 5 yukarı aynı ama beim için hangisi uyumlu olur

p4 512 mb ram başka bi özellik gereklimi bendeki 128 mb lık Aygıt Tanımı VIA Chrome9 HC IGP Family
    call of 2 yi oynayabiliyorum 4 ü yüklemem mümkün değil o yüzden almam lazım yardımın için teşekkürler
    HD3850 alabilirsin ama darboğaz oluşabilir sistemde işlemci nedeniyle,HD3650`de alabilirsin.
    Rami en az 1 GB yap,hatta 2 GB yapmanı öneririm.Aslında işlemciyi de Core 2 Duo`lardan biri olsa daha iyi ekran kartlarını da kullanabilirsin.

bu anakarta core dou takamam heralde ama sana uygun bu diyosan ram kolay halledilir darboğaz derken sıkıntı yaratırmı ram i yükseltsem bile

Benzer Başlıklar

1. ekran kartı alacağım lütfen yardım
    itug tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 21.08.2008, 23:22
  2. Ram ve Ekran Kartı Alacağım ( Resimli )
    By4naconda tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 06.05.2008, 23:16
  3. Yeni ekran kartı alacağım. yardım!!!
    egokhan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 02.09.2007, 15:31
  4. merhaba arkadaşlar ekran kartı alacağım pek anlamam yardım
    xp_vista tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 24.08.2005, 14:29
  5. Ekran kartı alacağım yardım eder misiniz?
    cihangireee tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 26.10.2003, 22:01