PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan kaliteli hızlı bir taşınabilir usb bellek arıyorum

gün geçtikce yeni modellerin cıkmasıyla önceden cıkan ürünlerin fiatları haliyle düşüyor ben 2/4 GB flash belek almayı düşünüyorum aradığım özellikler okuma ve yazma hızı gayet iyi olması şifreleme desteği okdar önemli değil olursa daha iyi olur ready bost özelliği de olsada olur olmasada düşündüğüm marka kingston siyah gövdeli olan sizce hangi markayı almalıyım veri boyutu yuksek alıcam haliyle içnde değerli bilgilerim olucak guvenebileceğim marka hangisi tavsiyelerinizi bekliyorum

güvenlik için u3 destekli bir model düşünebilirsiniz. ama ço9k sorun değil başka bir programla da elde edebilirsiniz.
    kingstonun siyah modeli pek iyi bir açıklama değil tanıtıcı bir link eklemeniz daha iyi olur.

ayrıca madem büyük boyutlu bir bellek alacaksınız en çok okuma yazma hızına önem vermelisiniz. yani ready bost destekli bir ürün manalı olacaktır.(ready bost desteği için değil. okuma yazma hızı için)

eğer alacağınız yerde hızını sorarsanız size usb 2.0 gibi bir kaç laf edecekler buna o kadar aldanmayın. önemli olan yonganın yazma ve okuma hızı. usb nin değil.

Alıntı Orijinalini Gönderen: canosayan Mesajı Görüntüle
    güvenlik için u3 destekli bir model düşünebilirsiniz. ama ço9k sorun değil başka bir programla da elde edebilirsiniz.
    kingstonun siyah modeli pek iyi bir açıklama değil tanıtıcı bir link eklemeniz daha iyi olur.

ayrıca madem büyük boyutlu bir bellek alacaksınız en çok okuma yazma hızına önem vermelisiniz. yani ready bost destekli bir ürün manalı olacaktır.(ready bost desteği için değil. okuma yazma hızı için)

eğer alacağınız yerde hızını sorarsanız size usb 2.0 gibi bir kaç laf edecekler buna o kadar aldanmayın. önemli olan yonganın yazma ve okuma hızı. usb nin değil.
    siyah renkli dediğim bellekler burada bakın

bellek

kaliteli ve hızlı usb bellek arıyorsan benim tavsiyem
    hepsiburada da bile en çok satan usb bellek de 1 numara olan sandisk markası olur
    http://www.hepsiburada.com/sandisk-c...ductid=bd73130

usb bellek alanında 1 numara patenetli bir çok ürünü mevcut

Alıntı Orijinalini Gönderen: teknofanatik Mesajı Görüntüle
    kaliteli ve hızlı usb bellek arıyorsan benim tavsiyem
    hepsiburada da bile en çok satan usb bellek de 1 numara olan sandisk markası olur
    http://www.hepsiburada.com/sandisk-c...ductid=bd73130

usb bellek alanında 1 numara patenetli bir çok ürünü mevcut
    peki sandickin hangi modeli arkadasım 4 gb alıcam 8 gb tuzlu biraz micronun normalden ne farkı var knigstonla sandiscki karşılastırsak hengisi önde olur

Benzer Başlıklar

1. Laptopdan taşınabilir belleğe hızlı veri aktarma
    cutterx1 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 27.11.2008, 12:41
  2. HP v120w 4GB Taşınabilir Bellek
    ByEGT tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 24.01.2008, 14:25
  3. taşınabilir bellek ile boot
    sedat_ozturk2003 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4