PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 11 İlkİlk 12345678 ... SonSon
55 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar
    Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

ben amd almanı tavsiye edrim amdanakartları eniyiler msi ve gigabytedir
    ancak

anakart olarak sapphire de amd çipseti kullanması dolayısı ile çok iyi performans verir ve bu önerdiğim anakart crosfire desteklidir fiyatı ise
    175 liradır
    crossfire desteği olması ayrıca amd çipsetli olması karta ekstra performans artışı sağlar ki bu da işine yarar

Ram 80 lira =2gb+2gb oem 40+40 lira

İşlemci Amd Phenom2 = 358lira

dvd rw LG 41lira

pali ati hd 3850 512mb =x2 120+120lira =240 lira

harddisk samsung 500gb =101 lira

byur kardeşim 995 lira bundan canavarını bulamazsın bu fiyata sadece kasa ve monitör yok içinde
    kdv dahil fiyata

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

Alıntı Orijinalini Gönderen: styl_28 Mesajı Görüntüle
    gigabyte nın oyun amaçlı en iyi anakart modelleri nelerdir(x58 haricinde).. işlemciyi amd phenom II x3 720(2.8gHz) yada buna yakın değerde bir model yapmak istiyorum(yaklaşık 270 tl)..
    sen benim önerdiğimi al amd phenom 2 x4 hemde dediğin fiyatlar içinde kasyı eklemedim tercihe ve yaklaşık 200 lira kadar bi bütçe kaldı sana kasa için

Alıntı Orijinalini Gönderen: Yakpa Mesajı Görüntüle
    ben amd almanı tavsiye edrim amdanakartları eniyiler msi ve gigabytedir
    ancak

anakart olarak sapphire de amd çipseti kullanması dolayısı ile çok iyi performans verir ve bu önerdiğim anakart crosfire desteklidir fiyatı ise
    175 liradır
    crossfire desteği olması ayrıca amd çipsetli olması karta ekstra performans artışı sağlar ki bu da işine yarar

Ram 80 lira =2gb+2gb oem 40+40 lira

İşlemci Amd Phenom2 = 358lira

dvd rw LG 41lira

pali ati hd 3850 512mb =x2 120+120lira =240 lira

harddisk samsung 500gb =101 lira

byur kardeşim 995 lira bundan canavarını bulamazsın bu fiyata sadece kasa ve monitör yok içinde
    kdv dahil fiyata
    söylediğin fiyatlar oldukça bütçeme uygun..bu kadar emek vermiş araştırmışsın emeğine sağlık..inş bu sistemi en müsait olduğum zamanda kontrol edip tanıdığım bilgisayarcılardan soracam.sistem oldukça iyi..umarım faydalı olur..çok teşekkürler..

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

bu fiyata bundan daha iyisini bulamayacağına yüzde yüz eminim
    ancak ürünü exadan almanı tavsiye ederim

kargo gönderimi var ücretsiz normal bilgisayarcılardan alırsan 200-300lira fark biner üstüne

kredi kartlarına 6-12filan taksit seçenekleri mevcut verdiğim yazılara tıklayarak ürünlere bakabilirsin bi önceki mesajımda

kredi kartım olmadığı için ve babamda kredi kartını vermekten kaçındığı için taksitlendirme şu an için zor gözüküyor.ancak şu anki işimden iyi bir işe geçiş yapabilrsem belki kredi kartımı kendim alır o zamn herşeyi bir anda alırım..şimdilik parça parça alıcam.elime para gectiğince...gecici bir süre sadece ürünleri yeterince tanımaya ve bilgisi olan herkesten bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.
    Burada size şunu sormak istiyorum..zamanla bazı paçaların yenisi çıktığında benim anakartım özelllikle 2-3 sene sonra çıkacak ürünleri desteklermi.yada buna uygun bi anakart olabilirmi. ve bunun dışında özellkle soğutma sisteminin çok iyi olmasını istiyorum.pc devamlı açık kalabilir(bazen gün boyu)..birde tahmini 400 w kasalar aylık fazla fatura getirirmi..bunu bilen varsa yardımcı olsun...monitör,klavye,mouse, 5+1 set almama gerek yok..bunlar eski pc de mevcut..birde şunu merak ediyorum..eski pc de 712 mb ram,64 mb ekran kartı falan var..bu vb parçaları yeni aldığım pc ye ek olarak takabilirmiyim..

Benzer Başlıklar

1. OYUN CanaVARı OlabilirMi???????????????
    teonamel tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 11.12.2007, 17:19
  2. Oyun Canavarı..
    qkhnxx tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 20.11.2007, 16:14
  3. Oyun Canavarı Pc
    dismember1 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 26.09.2006, 22:55
  4. Oyun canavarı dizüstü?