PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Dell Dimension 2350 (HDD ve Ram Önerisi)

arkadaslar dimension 2350 pcm var hard diski ve ramı arttırmak istiyorum netten sipariş verecem ama hangi ram ve hard disk uyar bilmiyorum yardı9mcı olursanız sevinirim tskrler...

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Açmış olduğunuz konu uygun forum başlığı altına taşınmıştır...

"Dell™ Dimension™ 2350 Series" Tıklayarak Spesifikasyon Özelliklerine Bakabilirsin...
    2 adet ram slotu mevcut bu slotlara max. 512MB DDR sınıfı bellek takabilirsin.
    512x2=1GB kadar ram belleklerini yükseltebilirsin DDR bellek satın almalısın Kingston/Twinmos/OCZ bulabilirsen notebook rami almanda sakınca yok.Spesifik bilgilerin bulunduğu sayfayı muhakak okumalısın...400Mhz satın aldığın bellekler 266Mhz hızına düşerek sorunsuzca çalışacaktır.
    HDD için ise problem çıkamayacağını düşünsemde bu modele ait yükseltimleri nette araştırmak lazım IDE 250-320-500GB (notebook için tek bağlantı slotu IDE) önerebilirim.

Varsayılan s

verdiğin bilgiler için çok tesekkür ederim benim ram suan 1,25 olarak gözüküyor ama yeni format atıp tüm driverleri yüklememe ragmen yani temiz olmasına ragmen 3 4 internet sayfası açtığımda hemen yavaşlıyor pc yani ramı 1,25 değilde 256 gibi çalışıyor sanki nor normalde 256dı ram galiba yükselttim adam 1 gb mi taktı artık ne yapyı bilmiyorum sizde max 1 gb kaldırır diyorsunuz nu durumda bi uyuşmazlık mı var acıba tsktrler şimdiden

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Eski takılı olan 256Mb ram sorun yaratıyor olabilir bu belleği çıkartıp birde böyle deneyiniz.Ben max.1gb desteklediğine dair kafamdan birşeyler atıp tutmuyorum malesef bu durumu bizzat dell resmi sitesinden bakarak yorumluyorum göründe o zaten sayfaya göz attıysanız...Memory şemasına bir göz gezdirin herşey ortada sözümün başında dediğim gibi eski ram bellek dar boğaz oluşturuyor olabilir.İki ram bellek arasındaki çalışma frekansı zamanlama değerleri fark yaratabilir bu durumda sistem çakılmaları veya donmalar yaşandığı olur sağlıklı çalışması için 256mb belleği çıkarıp birde bu yolla deneyiniz...Kimi anakartlar çok seçici davranır ram belleğin üstündeki ram yongalarının sayısından bile etkilenip uygulamada sorun yaratıyor yani sistem ram seçiyor!
    En son SkyWalker4u tarafından düzenlenmiştir: 19.03.2010 23:56

Varsayılan ss

kardeş verdiğin bilgiler çook önemli gerçekten çok tesekkr ederm pcyi açıp baktım takılan 1 GB ram 333 mhz ondan dolayımıdır eskisi zatn belli 266 mhz.yeni takılanı çıkardım pcnin sadece açılış penceresi açıldı windows başlamadı yani neden olabilir ve 333 mhz uyumlu değil dimi 400 mhz veya 266 mhz olması lazım tskrler...

Benzer Başlıklar

1. 720p-dimension film izlerken takılma oluyor!!
    death06chcuk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 13.05.2009, 01:19
  2. Sigma CAM 2350 vista driverı lazım
    foto tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 17.10.2008, 11:25
  3. Btx Dell Dimension 3100
    volkangul tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 17.07.2008, 18:37
  4. DELL dimension 2350 driver uymuyor