PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan İpad, Samsung gibi pahalı Tabletler mi, ucuz işlevsel tabletler mi?

Yaklaşık 4 ay kadar önce İpad aldım. 1400 lira para verdim, hızlı, eğlenceli bir cihaz. video izleyemiyorum usb bağlantısı falan yok,ama Apple sonuçta, kalite... 2 ay kadar önce de Çin malı İpad'in birebir aynısını aldım. 500 liraya almıştım. Flash desteği ile videoları izleyebiliyorum, Apple kadar olmasa da hızlı, ve çok eğlenceli, görüntü kalitesi de mükemmel. Sizce Android'e hazır mıyız ülke olarak? Yani 1000 lira bu cihazlar için fazla mı? Zaten her geçen gün yeni bişey çıkıyor. Dolayısıyla o en son çıkan ürünler her zaman pahalı olucak. Ne zamana kadar beklicez, neyi beklemeliyiz?
    Kar Elektronik'e size uygun bir cihaz mutlaka var. Sitemizi ziyaret etmeden karar vermeyin. Üye olun sürpriz indirimlerden haberiniz olsun. www.karelektronik.com

Malzeme kalitesi dokunmatik ekranin algilmasi performans olarak kesinlikle I pad veya glaxy tab gibi bilindik marka ve modeller tercih edilmeli piyasada 300 - 400 tl. Gibi rakamlara tablet bulmak mumkun olsada kullanimda ciddi sorunlar cikmaktadir su an markalar arasinda ciddi bir rekabet var ve bu rekabetde biz tuketiciler icin ciddi bir avantaj olmakta.

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    Neptune Township, New Jersey

bence Apple marka hiç bir şey alınmamalı Foxconn'daki intiharların tek sebebi Apple'dır...
    WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
    INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...

Benzer Başlıklar

1. Dizüstü tavsiyesi
    herosweden tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 09.05.2011, 18:43
  2. Samsung I5700 gibi önerileriniz
    bateristmemo tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 23.11.2010, 16:33
  3. antivirüsünüzü ne kadar işlevsel olduğunu öğrenmek ister misiniz?
    GAREZ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 04.04.2009, 19:49
  4. Orta direk bilgisayar nasıl olmalı ne pahalı nede ucuz
    yuno tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 15.05.2004, 20:20