+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
Başlık: Laptop mu tablet mi?
-
18.09.2011 07:55 #1
- Katılım Tarihi
- 2008
Laptop mu tablet mi?
merhaba arkadaşlar
dün babamla telefon bakmak icin girdiğimiz teknosada tablet dikkatimi cekti.beraber resmen 1 saat tabletin basında inceledik.bi cok fonksiyonunu deneme imkanımız oldu
biraz görgösüzlük yaptık ama neyse 
babam yurt dışına cıkmayı planlıyor.rusyaya gidecek.tabi telefon ile konusmaya kalkarsak dünyanın parası.... bu yüzden internet ile konusmayı planlıyoruz.yurt dısında turkcell vınn olayının ruslarda da oldugunu internet oldugunu anlattı babam. bu yuzden bi sey almayı planlıyoruz.babamın pc bilgisi acıp kapatma googleye ve facebooka girene kadar.baska bisey bilmiyor.bu yüzden seçim yapma işi bana kaldı.
neyse tabletin bana gore +ları sunlar
zarif ve küçük göze hoş geliyor
dokunmatik
skype desteği var bu sayede rahatlıkla görüşme yapabiliriz
navigasyon özelliği babamın cok hoşuna gitti
ayrıca internette rahat gezilebiliyor ki bize lazım onlarlar ancak bunlar
fiyatı da uygun geldi samsung 500 tl
ayrıca cokme donma problemleri olmaz windows orada çöktüğünde yeni windows kurabilecek kimse bulabileceğini sanmıyorum.rusyada türkçe windows kuracak bilgisayarcı büyük bi sorun olur
ama kötü olarak usb girişi yok :/ durum boyle olunca ancak wifi ile bağlanabiliriz.
en ucuz laptop 900tlden başlıyor arada 400tl gibi bi fark mevcut ki onun ekranı da tabletin ekranı kadar kucucuk bişey...
bu konuda birazcık yardıma ihtiyacım var ne dersiniz?
-
18.09.2011 12:26 #2
Benzer Başlıklar
-
Laptop v.s. tablet pc ???
ekiz_erdem tarafından Donanım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 25.01.2008, 22:10 -
Tablet Pc
ekiz_erdem tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 05.11.2007, 16:58 -
TABLET PC
barisaksu tarafından Donanım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 05.01.2006, 14:35 -
tablet pc
bilgin1975 tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 13.12.2003, 19:30

Alıntıyla Yanıtla

Samsung galaxy ace mi sony ericsson...
Bugün, 08:21 / Mobil Aygıtlar