PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Başlık: 4 öneri istiyorum

Red face 4 öneri istiyorum

1)Arkadaşlar işlemci fanları biliyorsunuz bazen yetersiz kalabiliyor.Piyasada da akasa,noctua gibi kaliteli ürünler kalmadığı için yeni çözümler arayışına girdik.Acaba diyorum ben...120mm'lik bir işlemci fanı üzerine bir tane daha vidalasam(eriterek delik açarak yani uydurmasyon bir şekilde) 2 fan aynı anda çalışsa üstüste soğutmada bir artış olur diye düşünüyorum.Ama bu soğutma kasayı mı soğutur cpu'yu mu soğutur yoksa ses yapmaktan başka bir işe yaramaz mı kararsız kaldım.Yapıp da elimde kalmasını istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum.Bir de ses yapar mı cidden?Alternatif çözüm yollarına da açığım.Kasaya sığar mı onu da bilmiyorum gerçi.Siz mesajı aldınız bi yardım...

2)Psu 500W almam gerek;bütçe 100TL ama kararsız kaldım sizce "Fsp 500W saga II" mi almalıyım yoksa "Xilence 580W redwing r3" mü?sistem 450W harcıyor yükte.(Xilence 500W gerçek 500 sağlamıyormuş o yüzden 580,ama bu modelinin 500+ çıkabildiğini biliyorum.)

3)Oyun direksiyonu almak istiyorum.Yeni ekran kartı geldi oyunlarda görsel efektler yakıyor resmen.klavyeyle oynamak oyunun ruhunu zedeliyor gibi.Bana göre değil.Ama daha önce hiç direksiyon almadım tecrübem yok."Logitech" alanında rakipsiz lider görünüyor ama o kadar para vermek de istemiyorum sonuçta o kadar çok kalmayacağım başında... SNOPY V5H gördüm 68TL,çok övmüşler kullananlar memnun,180derece dönüş açısı ama nasıl oluyor yani sağa 90 sola 90 mı?sadece pc uyumluymuş.Bende ps2 de var.usb girişi de mevcut acaba onda da kullanabilir miyim?o olmazsa SNOOPY SG-8918 diye bi model var 99TL sizce hangisi?ya da önerebileceğiniz bi direksiyon var mı ps2 uyumlu olsa daha iyi olur ama sağlam olması önceliğim...bunda da bütçe 100TL arkadaşlar.

4)Son olarak elimde 5 tane led kasa fanı var 120mm.Ama kasada takılacak bi yer göremedim (706b midt airduct everest kasa).Bunları nasıl monte edebilirim.Ekstra fan yerleri açılabilir mi?

@Eğer şimdiki aklım olsaydı o hataları yapmazdım eğer o hataları yapmasaydım şimdiki aklım olmazdı.
    @Zor olanı yaparız imkansız zaman alır

Benzer Başlıklar

1. öneri istiyorum
    darkwhite tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 27.07.2011, 17:03
  2. Öneri ve Yorum istiyorum...
    bosbottin tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 27.10.2009, 13:49
  3. Bilgisayarımı yenilemek istiyorum , Öneri !
    scuf tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 20.09.2009, 15:38
  4. bilgisayar toplamak istiyorum öneri
    xpcxx tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 01.01.2008, 22:44
  5. Donanımsal öneri istiyorum
    BoAgEnTe tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 29.04.2005, 14:11