PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan yorum beklıyorum acil beylerr..

http://www.vatanbilgisayar.com/Noteb...spx?I_ID=58162

beyler bu bilgisayar hakkında ne söyleye bilirsiniz acil yorumlerınızı bekliyorum ve LENOVO Z570 veya LENOVO bilgisayar kullanan arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum ısınma sorunu varmıdır ? Servisinden memnunmusunuz ?
    Her oyuncağın bi sahibi wardır. Unutmayınki erkeklerde bir oyuncak olarak görülür...

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Almanya-Bochum

Grafik kartı oyun için düşük. Oyun için olacaksa GT540M, GT555M gibi daha iyi grafik kartına sâhip bir modele bakmalısınız.

Bu laptopun kullanıcısı değilim ama LENOVO firması kullanıcı memnûniyeti, sağlam üretim ve servislik konularına önem veren bir firmadır. Türkiye'deki servisliği hangi firmaların elinde bilmiyorum yalnız...
    SUNUCUSU MEŞGUL BiR FORUMUN AYLAK ÜYELERi DEĞiLiZ. BiZiM DE iŞiMiZ GÜCÜMÜZ VAR. ÇABUCAK GiRiP YARDIM EDİLECEKSE EDiP YARDIM iSTEMİŞ iSEK ABONELiKLERiMiZE BAKIP ÇIKMAK iSTiYORUZ. ÇOK ŞEY iSTiYORSUNUZ DiYORSANIZ KENDiMiZE BAŞKA FORUM DA BULURUZ. YARDIM AĞIRLIKLI BiRKAÇ ARKADAŞ ADINA RiDVANBEY

Bana uygun geldi.Yalnız hard diskin 7200 rpm olmasına dikkat et. 5400 rpm'liklerden fazla performan alınamıyor.

Benzer Başlıklar

1. Bu pc'yi toplatacağım acil yorum ( Oyun İçin ) :)
    galata_kadir tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 04.04.2011, 05:44
  2. Çok Acil Yorum bekliyorun...
    PrinceDestan tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 19.12.2010, 21:18
  3. Yanıt: 11
    Son Mesaj: 28.12.2009, 15:22
  4. Acil Yorumlarınızı beklıyorum ??
    BiLL9 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 16