+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
-
15.01.2012 21:05 #1
- Katılım Tarihi
- 2012
Msı monster asus oyun için notebook tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım bana yardımcı olursunuz. Herşeyi ayrıntılı olarak sizlere açıklamaya çalışacağım.
Öncelikle aradığım bir oyun laptopu. Aslında laptoplarda oyun oynamak mantıksız gelebilir insanlara bana da öyle geliyor ama öğrenciyim ve çok sevdiğim oyun zevkinden ayrı kalamıyorum. Bir de işin konsol yönü var ki sormayın artık pc oyunculuğu ölüyor oyunlar konsol ağırlıklı çıkacağı aşikar. sony nin çıkaracağı oyunların ağırlığını önümüzde ki birkaç ay içine bakarak anlayabilirsiniz. Her neyse en azından önümüzde en az bir 3-5 sene daha pc oyunculuğunun deva edeceği görüşündeyim.
simdi butcemden bahsediyim ilk önce 2500-3000 biraz daha zorlarsam 3500 tl
ilk olarak MSI yı ele alalım. gt683r serisi ayrıntıları burda ------ http://www.pcdepo.com/msi-gt683r-468...-urun6563.html ------ bence kasa olarak muhteşem tasarlanmış. oyuncuların gözüne hitap ediyor teknik özellikleri iyi. ama fazlası da var eksiği de var. fazlası 16 gb ram olması çok çok gereksiz bence bir 8 gb nin fazlasıyla yeteceği kanatindeyim. eksiği ise ekran kartının 560m olması. tamam yeterli olabilir ama 3500 tl sonucta bu laptopun fiyatı. blu- ray usb 3.0 olması güzel bir ayrıntı. işin diğer tarafında da aslında teknik servisi ısınma sorunu gibi seyler kafamı kurcalıyor. bilmiyorum kullanan arkadaşlarının fan lık yapmadan samimi yorularını bekliyorum. teknik servis konusunda da çekincelerim var işin aslı.
simdi monster den de konfügirasyon yapma sansım var. su laptopa ----http://www.monsternotebook.com.tr/cu...t=1&lang=tr-TR ---- ekran kartı olarak 2GB GDDR5 AMD Radeon Mobility HD6970M; 256-Bit; DX11; MXM 3.0b; 100W düşündüğümde 2864 tl ye al oluyor bana. ekran kartı beni tatmin eder buyuk ihtimalle ki ilerde MXM 3 sayesinde değiştirme sansım da var. ve yanılmıyorsam diğer bileşenleride daha sonradan değiştirebiliyorum işlemciyi değiştirebiliyor muyum biliyorum yardımcı olursanız sevinirim bu konuda. yani bir nevi toplama pc gibi bir olanak bu. ekranda 17.3'' yani oyunlar için benim istediğim ekran boyutu. olumsuz yönleri markası kasanın aşırı hantal eski kullanışsız görünümü. 2 haftadır araştırıyorum laptoplar geç geliyor yada söylenen tarihlerde satın alanlara tarihinde ulaştırılmıyor. kullanıcılar çok değişim isteğinde bulunuyor. fandan çok ses geliyormuş. ısınma problemi az sanırım bilmiyorum. kasa konusunda monster yetkilileri yeni gelicek olan kasalardan bahsetti msi ın ve diğer baska modelleri gelicekmis ama nisan mart ayında düşünülüyor. o kadar bekleyemem sanırım. sabırsızlanıyorum.
bir diğeri asus n55f ------ http://www.pcdepo.com/asus-n55sf-s13...-urun6960.html ---- bu laptopun da ekrqan kartı 555m ileriye dönük bir pc istediğim için bana açıkcası alıı gözüyle bakamıyorum diğer bilesenler çok iyi ve yeterli bence. asus oldugu için markasının bir piyasası oldugu için teknik servis garanti ve hizmet konusunda bir kusurları olacağını sanmıyorum. sonucta asus marka değeri olan bir firma
evet arkadaşlar ne yapmam gerekiyor 2 haftadır secim yapamadım delirmek üzereyim nerdeyse vazgeçicem. lutfen bu işten anlayan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Benzer Başlıklar
-
Monster PC vs MSI GT780DX-406US vs Asus G74SK A1
Nikefor tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 19.02.2012, 20:53 -
ASUS K52JK-SX065V CI5 Notebook Tavsiyesi !
hariciadam tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 10.05.2010, 13:18 -
MONSTER T72W1501 Core 2 DUO Notebook ( T2-rex )
sssxxx tarafından Ürün İnceleme ve Tavsiye forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 19.06.2007, 21:15 -
monster notebook!!
seleciii44 tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 10.04.2006, 12:11

Alıntıyla Yanıtla

Toplam Ram
Bugün, 13:44 / Donanım